cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ebay-nakup rabljenega???

clock-img

19.07.2007, 14:52

clock-img

linči

pencil-img

43

A je katera že kupovala po ebayu rabljeno opremo?
Kako to sploh zgleda?
LP

Sem roža
iz Portoroža!!! :)

clock-img

19.07.2007, 15:32

clock-img

Anonimen

jaz kar dosti kupujem preko e-baya, vendar povečini le novo...do sedaj imela same dobre izkušnje...rabljen sem kupila le beaty center za limfno drenažo na ital. e-bayu - pa tudi OK.

clock-img

20.07.2007, 08:36

clock-img

honey

pencil-img

2567

Sicer včasih prečekiram e-bay, ampak kupila nisem še nič. Oz. sem se zmenila s kolegico, ki je tam redna "srranka". Kupila mi je nekaj oblačil za malega (rabljenih) in moram reči, da sem bila zelo zadovoljna - res lepa in lepo ohranjena oblačila, pa tudi veliko ceneje. Ker pri nas lahko samo sanjam, da bi dobila kaj rabljenega za tako ceno in tako lepo ohranjena.

clock-img

21.07.2007, 17:43

clock-img

zverinca

pencil-img

828

jaz sem ravno kupila za mojo deklico 4 kratke hlače, s poštnino vred 6.25€. Čakam pa še poštarja, da mi prinese še dvoje, nove (kupljene kot rabljene), za katere sem dala 8€. Splača se, pa meni je za malo v užitek nabavljati, ker mi ni treba po trgovinah lazit, včasih kaj kupim sproti, bodije, pižamce in čevlje kupim nove, ostalo če se le da preko ebaya.  Zase pa nisem še nič kupila, se kar ne opogumim, ker sem nestandardnih meruser posted image se bojim da bi se zaklala... kak zgornji del trenirke bi si edino mogoče upala kupiti.

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

clock-img

22.07.2007, 23:49

clock-img

mojamoja

pencil-img

54

Živjo, preko katerega e-baya, avstrijskega? Tam sem pregledovala otr. kombinezone, ampak poštnina je draga, 8,4 eu.

Dež naj pada, sam da ti maš mene rad!

clock-img

27.07.2007, 20:49

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Jaz pa bi prosila za linke, kjer lahko kupujem preko e-buya?!user posted image

clock-img

28.07.2007, 14:19

clock-img

lucika

pencil-img

2357

www.ebay.de
www.ebay.at
www.ebay.co.uk

verjetno je še kateri...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem