writing-img

ebay

clock-img

24.02.2008, 09:36

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

pozdravljene!

rada bi opravila nakup preko ebay-a iz VB, pa me je kar malo strah. tiste, ki ste že kupovale: kako opraviš plačilo? dobiš njihove podatke in nato plačaš al kako to poteka? brala sem, da imajo tudi možnost, da plačaš preko elektronskega bančništva: se to šteje kot plačilo s kartico (zaradi garancije)?

vsaka informacija bi mi prišla prav!

hvala!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

24.02.2008, 10:55

clock-img

maja22tt

pencil-img

12

Jaz sem zelo veliko kupovala preko nemškega in nisem imela nikoli nobenih težav. Že vnaprej sem se vedno pozanimala okoli poštnine in če se mi je izračun izšel sem zadevo naročila. Po zaključeni avkciji dobiš mail z njihove strani, kjer je bilo običajno potrebno vnesti še višino poštnine in na koncu, ko si vse potrdil si dobil vse njihove podatke. Za nakazilo v tujino pa boš potrebovala njihov IBAN, SWIFT in njihove podatke ime firme ali fizične osebe in kompleten naslov. Glede na to, da gre za VB, bo denar pri njih nekje v 3 dneh in ko prejmejo denar blago pošljejo, potem je pač odvisno kako bodo poslali. Včasih se mi je zgodilo, da je od nakupa do prejema minilo samo kakšnih 5 dni, včasih pa tudi več.

Upam, da sem ti bila kaj v pomoč, če pa še kaj potrebuješ pa mi lahko pošlješ ZS. user posted image

clock-img

23.03.2008, 17:34

clock-img

Krista28

pencil-img

1339

Maja22tt,
tudi jaz te prosim za pomoč, saj sem videla ugodno ponudbo za nov voziček quinny speedy na e-buy.de. Nikoli še nism preko neta kupovala, pa bi mi pomoč zelo prav prišla. Je pa cena vsaj 140E nižja kot pri nas. Poslala tudi ZS.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem