writing-img

ebay - rabljena oblačila

clock-img

06.09.2010, 13:39

clock-img

livia

pencil-img

2395

A katera kupuje preko ebaya ali kje drugje v tujini rabljena oblačila? Kje in kako je s poštnino?

Jaz rabim predvsem zimski kombinezon 98 in pa pancarje 30.

clock-img

06.09.2010, 15:39

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

jaz sem nekajkrat kupila, ampak sem ugotovila, da se mi ne splača- ogromno časa porabiš da najdeš, potem da se dogovoriš za poštnino- če ni določena vnaprej, moraš vprašat itn... v glavnem, jaz takih "malih" zadev na e bayu definitvno ne kupujem... pancarji so pa kar težki- tako da že poštnina nekaj  nanese- se bolj splača sejem počakat.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

06.09.2010, 23:13

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Se strinjam, te privat zadeve prek ebaya ti kar poberejo časa in največkrat tudi isto denarja, ali pa še več. Kombinezonček lahko dobiš razmeroma poceni tud čisto novega, npr. Hofer ma vsako leto fajn stvari za na sneg.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

04.12.2014, 16:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.12.2014, 08:22

clock-img

respect

pencil-img

272

Sploh nič ogromna časa ne potrebuješ da najdeš,saj imajo tudi iskalnik. Potemtakem tudi na bolhi dolgo časa in na raznih forumih potrebujete ogormno časa :)
Imaš ogormno od ebay-ev,do aliExpressa ,amazona...

za poštnino ti pa vse v oglasu piše

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem