writing-img

echinacea vogel

clock-img

25.01.2010, 11:12

clock-img

urskavaup

pencil-img

42

Pozdravljeni!

Daje kdo svojemu otroku tabletke echinacea od vogel? Pediatrinja mi jih je priporočala. Prazaprav mi je priporočala kapljice. Te sem seveda kupila, in ko sem prišla domov sem v navodilih prebrala, da so za otroke od 6.leta starosti naprej. Naša je stara 4 leta, in bi lahko jemala tablete echinacea od vogel. Vendar ne vem, če bi 4.letnica že znala tabletko požreti? Ima kdo kakšne izkušnje s požiranjem tablet 4.letnikov?
Pa še, če kdo te tablete/kapljice uporablja, kako ste zadovoljni? Jim kaj pomagajo, da so manj bolni?

clock-img

25.01.2010, 13:41

clock-img

mojca83

pencil-img

75

Naša pije sirup, ki ni od A.Vogel-a,  je pa v njem prav tako ameriški slamnik Ker je stara 2 leti). Kako je z požiranjem tablet pri tej starosti ti ne znam povedat, vem pa da nam pomaga. Od septembra je v vrtcu manjkala samo 6 dni. Jemljeva pa ga tudi midva z atijem (tablete).user posted image

clock-img

25.01.2010, 18:23

clock-img

inja2

pencil-img

600

mojca83 kateri sirup pijeta?

clock-img

26.01.2010, 10:34

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Tabletke so majhne in gladke in jih komot pogoltne in so za otroke mlajše od 6 letuser posted image

clock-img

27.01.2010, 07:32

clock-img

urskavaup

pencil-img

42

Ja, je res brez problema pogoltnila. Zdaj pa lahko samo upamo, da bodo pomagale in bomo kaj manj bolni.

clock-img

27.01.2010, 08:42

clock-img

mojca83

pencil-img

75

Oprosti za pozen odgovoruser posted image Pijema sirup ECHINAX BIMBI.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem