writing-img

ej massa26,glede tvoje M....

clock-img

05.11.2005, 20:02

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ME zanima,ker sm te brala na spodnjem postu.praviš da imaš user posted image par dni potem pavza in pol rjav izcedek.če te prav zastopim.user posted image pri meni je popolnoma isto.in mi je G rekel,da naj bi bila to variacija hormonov.si  dala kri na hormone???

p.s.če se ti dans več ne oglasim,ti jutri vrnem odgovor,ker zdej nekam hitim.čavči

clock-img

06.11.2005, 10:39

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Oj Naja78,

ja moja M zgleda točno tako. In še nekaj punc je pisalo, da imajo isto. G se po mojih izkušnjah to ne zdi kakšen poseben problem, spraševala sem dr. Pušenjaka, dr. Reša..  to naj bi bilo pač eno od tisočih možnih hormonskih nihanj.. ki pa naj ne bi bistveno vplivala na ne-zanositev. Ko me je zadnjič G, ki mi je delal HSG, spraševal, kako imam M, sem mu začela razlagat o tem izcedku pa je takoj vedel o čem govorim in mi je v tisti karton napisal, da imam M 4+3 dni.

Kri za hormone sem pa dala, pa naj ne bi bilo nič narobe.

Kaj pa vem, o tem izcedku po M smo že ene parkrat govorile, pa ni nobeni čisto jasno, kako je s tem. user posted image

LP!

clock-img

06.11.2005, 10:48

clock-img

naja78

pencil-img

2169

kul,hvala.tudi pri meni se moj g ni kar preveč obremenjeval s tem,rekel je pač da so krivi hormončki in da se da to vse uredit.zato sem jedla tudi klomifen,ki pa je pokazal da ko sem ga jemala tisti mesec,teh vmesnih krvavitev sploh nisem imela.torej je ok.
smo res že debatirale,zato se jaz tud ne sekeram preveč.

mej se.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem