cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

eko oz. bio čistila

clock-img

14.10.2007, 21:08

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Sem noseča (19t) in mi zelo (med drugim) smrdijo čistila. Me malo jezi, da se o tem zavem (škodljivosti "navadnih" čistil), šele sedaj, ko imam bolj izostren vonj :)! Eko/bio naj bi bila brez vonja!

Zanima me, ali katera uporablja kakšna eko/bio čistila in kje se jih da dobiti.user posted image

Sem nekaj gledala preko interneta, pa bi vseeno rada uporabila preverjene zadeve. user posted image

Videla sem čistila za kopalnico in stekla.

Tudi univerzalni obstajajo, zanima me, če se jih sme uporabljati tudi za parket in leseno pohištvo? To slednje me zelo zanima.user posted image

clock-img

14.10.2007, 21:18

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Pa čisti s kisom!

Lep pozdrav! K

clock-img

14.10.2007, 21:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.10.2007, 21:55

clock-img

Anonimen

Šnopc.

clock-img

14.10.2007, 22:04

clock-img

Anonimen

O čistilih ne vem kaj dosti.....

Izkoristi priliko in naj raje čistijo drugi user posted image , če tebi smrdi.

clock-img

14.10.2007, 22:11

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Čiščenje s paro user posted image

clock-img

15.10.2007, 07:42

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Mi uporabljamo izključno čistila Frosch - tak žabec je gor narisan - so 98% biorazgradljiva in veliko manj agresivna.  Sicer pa je tudi kis samo za pohvalit. 

clock-img

15.10.2007, 10:01

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Se strinjam s skabi...jaz tud kupujem te od froscha.....za kopoalnico maš tud je sicer na bazi kisa in kao z volnjem zelene jabolke............ampak jaz še zmeraj po čiščenju voham sam KISSSSS....malo neprijetno a učinkovitouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem