writing-img

ekranček na sušilnem stroju

clock-img

23.09.2007, 10:31

clock-img

rumena

pencil-img

148

Povejte mi, tiste, ki imate ekranček na sušilnem stroju, da vam kaže koliko časa se bo perilo še sušilo, ali vam pride prav? Oz. tiste, ki ga nimate ali ga pogrešate? Odločam se med nakupom z ali brez tega. Hvala.

clock-img

23.09.2007, 10:49

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Mi ga imamo in nam pride prav. je pa res, da je to bolj okvirna ocena preostalega časa. Prav pride pa bolj zato, ker hkrati ne morem prati in sušiti, ker ven meče in tako vsaj približno vem čez koliko časa naj grem spet dol in naložim v pralni strojuser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

23.09.2007, 11:59

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ga nimam in ga ne pogrešam, ker približno vem, koliko časa bo sušilo.

Sicer pa, česar nima, ne moreš pogrešat, ne?user posted image

clock-img

24.09.2007, 14:19

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Ne vem, če je toliko pomembno, da ti na ekrančku izpiše, koliko časa bo stroj sušil? Tudi če piše, je ocena približna, ker menda spotoma prilagaja čas sušenja.
Meni bi bilo bolj pomembno, da bi mi izpisalao čas timerja. Moj ga nima, pa se bom verjetno kmalu navadila kar brez njega.

clock-img

28.09.2007, 11:59

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Brezveze, jst mam susilc od gorneja, kaze pa samo po kapljicah kolk je se mokro perilo (3 kapljice ful mokro, 1 ze skor suho, pa ohlajanje).
Ni vreden tistega kar preplacas v primerjavi z modelom brez displaya. Samo midva sva bla takrat mahnjena neki na te displeye in sva kupovala vso belo tehniko s tem.
Prav mi pride pa  pri pomivalcu,  pralnem stroju in pa pecici.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem