writing-img

elastičen pas

clock-img

27.05.2010, 14:16

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Mene pa zanima, če ima katera za podarit oz. po simbolični ceni za prodat tist elastičen pas za po porodu?

Najlepša hvala že vnaprej! user posted image

clock-img

27.05.2010, 18:11

clock-img

emica2008

pencil-img

674

kok pa rabiš številko?

clock-img

27.05.2010, 18:14

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

kakšen pa je ta pas? jaz imam enega, ampak ne vem, če je to to... nisme ga uporabljala, sme ga dobila...

kakšno slikco prosim..

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

27.05.2010, 18:19

clock-img

emica2008

pencil-img

674

jaz mam takega ki se z ježki pripne okoli trebuha, da mišice gor drži....pomaga oblikovati po porodu....je bele barve....cena je bila okol 25eur....če ga katera rabi ji ga dam

clock-img

27.05.2010, 19:21

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: emica2008

kok pa rabiš številko?

Ej...a veš, da sploh nisem vedla, da so po številkah...user posted image user posted image Če ti rečem, da sem nekje srednje do mal močnejše postave... V bistvu imam v mislih takega, kot ga opisuješ, ja...z ježki, da mišice drži...
Kolk pa je tvoj številka? Se grem lahko pozanimat v trgovino, katero št. bi jaz rabila pa ti potem povem...

Hvala. user posted image

clock-img

27.05.2010, 19:23

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

kakšen pa je ta pas? jaz imam enega, ampak ne vem, če je to to... nisme ga uporabljala, sme ga dobila...

kakšno slikco prosim..

V bistvu je tole steznik, no...sem ugotovila zdejle, ko sem iskala slikco. Izgleda pa takole: http://www.najdi.si/multimedia/imagePreview.jsp?refurl=Tod25wCLmE7jt0YhPhWJehJcHfJp2PP%252FYke%252FvM4j1Sbsnwfmr8ujqFyJMvZt2LzjxcGOeI50cWQ8tz5z12pVgw%253D%253D&previewParam=pXynHdwoM%252FmIaZvfV0WDlQy87QxnqV2v3sJnGIWZnmuBG2ypj4uPzEScioyelIZx

A je to to, emica?

clock-img

28.05.2010, 07:47

clock-img

nataš

pencil-img

265

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

kok pa rabiš številko?

Ej...a veš, da sploh nisem vedla, da so po številkah...user posted image user posted image Če ti rečem, da sem nekje srednje do mal močnejše postave... V bistvu imam v mislih takega, kot ga opisuješ, ja...z ježki, da mišice drži...
Kolk pa je tvoj številka? Se grem lahko pozanimat v trgovino, katero št. bi jaz rabila pa ti potem povem...

Hvala. user posted image

OJ!!Kaj imaš še morda pas,jaz bi ga bila tudi zelo vesela .Iskrena hvala

clock-img

28.05.2010, 07:49

clock-img

nataš

pencil-img

265

jaz mam takega ki se z ježki pripne okoli trebuha, da mišice gor drži....pomaga oblikovati po porodu....je bele barve....cena je bila okol 25eur....če ga katera rabi ji ga dam

Oj!Kaj imaš še morda pas,jaz bi ga bila zelo vesela.Iskrena hvala lp.

clock-img

28.05.2010, 07:50

clock-img

nataš

pencil-img

265

IZVIRNO SPOROČILO: nataš

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

kok pa rabiš številko?

Hvala. user posted image Oprosti sem se zmotila.user posted image user posted image

OJ!!Kaj imaš še morda pas,jaz bi ga bila tudi zelo vesela .Iskrena hvala

clock-img

28.05.2010, 07:54

clock-img

nataš

pencil-img

265

Odgovori mi ,lahko zs.

clock-img

28.05.2010, 13:22

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Odgovori mi ,lahko zs.

aha, pol pa imam jaz nosečniški pas :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

28.05.2010, 14:06

clock-img

emica2008

pencil-img

674

picola poslala sem ti ZS

ti meni cunjice, jaz tebi pas user posted image user posted image user posted image pa smo vsi happyuser posted image

clock-img

28.05.2010, 14:09

clock-img

emica2008

pencil-img

674

clock-img

28.05.2010, 19:57

clock-img

nataš

pencil-img

265

če še imaš jaz z velikim veseljem vzamem .iskrena hvala

clock-img

29.05.2010, 09:15

clock-img

nataš

pencil-img

265

emica 2008 odgovori.Hvala lp

clock-img

29.05.2010, 10:07

clock-img

emica2008

pencil-img

674

nataš se oproščam, bo picola vzela oboje....ona mi bo pa cunjice za hčerko dala....res mi je žal, da nimam kakšnega kosa več.

clock-img

29.05.2010, 10:45

clock-img

ronja

pencil-img

15289

picola, nočem ti jemat veselja, samo meni so v lekarni, kjer prodajajo te pasove, povedali, da je boljše, če s telovadbo natreniraš mišice in da je ta pas samo potuha, ker potem mišice še bolj zabušavajo in bo vedno hujše... Ene ga sicer hvalijo, ko ga daš gor, baje res dobro izgleda. Čeprav se meni zdi, da tista 2 meseca pa tudi nič hudega, če imaš malo trebuščka;) potem gre pa itak sam nazajuser posted image (no, verjetno telovadba pomaga, ne vem, nisem telovadila namensko, ampak sem športala pač ker mi je všeč).

Vso srečo, s pasom ali brez.

clock-img

30.05.2010, 21:51

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Hehhe, ronja...ti kar zase govori...user posted image Jst sem telovadila in počela vse mogoče pa mi trebbuh ni šel nazaj...user posted image Tako da mi je enih par kolegic reklo, da jim je pas ful bolj pomagal kot telovadba, ampak da ga moraš imet gor takoj po porodu. No, jst bom poskusila oboje (hvala za opozorilo, mogoče bi mi bil pas res potuha) pa bomo videli.

Lepo se imej!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem