writing-img

električna metla

clock-img

10.02.2008, 18:12

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Ne zanima me double swiffer ampak kakšna druga znamka, recimo tiste iz merkurja, ali pa Viledine.

Potreboval bi jo  samo za kuhinjo, ker imamo dva tepiha in malo parketa.

Kakšne so vaše izkušnje, mi jo priporočate?

clock-img

10.02.2008, 18:37

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

A ima Vileda električno metlo?
Prvič slišim.

clock-img

10.02.2008, 19:13

clock-img

nabiralka

pencil-img

70

Imam električno metlo od elektroluxa. Meni se to kar dopade, ker ne maram klasičnega pometanja. Sicer ni tok močna kot sesalec, se mi zdi pa še vseeno bolje kot navadna metla - bolj lagodno je vse skupaj user posted image   Po ploščicah lepo pomete, tudi preprogo kar počisti. Je pa to bolj za sproti, torej za predpražnike in preproge je še vseeno dobro uporabiti sesalec. Za na hitr kakšne smetke posesat je pa kar fajn. Ti pa priporočam, da če kupiš, kupi kakšno kvalitetno, ker te stvari so že na splošno bolj "švoh" kar se tiče moči in je bolje zanjo odšteti več denarja, da vsaj pobere kaj.

clock-img

10.02.2008, 22:19

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Se čisto strinjam z Nabiralko, s tem da imam jaz eno metlood Hooverja. Fajn zadeva za tu in tam, še vedno pa rabiš zraven en taprav sesalec. Jaz imam še vodnega Delfina, ki pa je kar zoprn za čistit po koncu sesanja. Zato sem si pa omislila še tega.

clock-img

11.02.2008, 05:40

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst imam od Vilede,pa sem kr zadovoljna,čeprav sem bila od začetka kr mal skeptična,kako bo to šlo???Zdej jo uporabljam skoraj vsak dan.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem