cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

elektronska varuška

clock-img

30.09.2008, 14:15

clock-img

livia

pencil-img

2395

Imam dva otroka. Spita vsak v svoji sobi.
Zanima me, če kdo ve, ali obstaja kaka taka varuška, da bi lahko spremljala oba otroka z eno varuško. Se pravi 2 baby enoti in ena starševska.

Kako tak problem rešujete tisti, ki imate tudi 2 otroka in vsakega v svoji sobi?

clock-img

30.09.2008, 15:10

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Pomoje bi šlo z uno varianto "Walki talki", dobiš v merkurju, nastaviš pa na Vox sistem in ne bi smel bit problema. Ja pa kanal mora biti pri vseh treh enako nastavljen. Pa še kul je ker lovi kar precej daleč, pri nas cca. 2km, piše pa da kao 5km po ravnem.

clock-img

01.10.2008, 08:26

clock-img

rosisa

pencil-img

51

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176269

Jaz imam tole in mislim, da je možno. Se spomnim da sem nekaj brala sam se ne spomnim al je možno imet dve starševski enoti ali dve tam kjer je otrok. Pokliči dobavitelje pa ti bojo vedli bolj točno povedat. lp

clock-img

04.10.2008, 07:26

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

se bom malo vrinila v to temo.
namreč zdaj gledamo, da bi kupili to varuško in tolko je tega da se ne znamo kaj odločit. no nebi glih rada dala nevem koliko denarja. kaj mi priporočate. sem mislila da bi kar preko e-baya naročila pa nevem kako, ker nisem še nikoli.

imajo pa tudi nekaj zdaj v tušu  v akciji pa nevem kako je kaj tista zadevica.

predlogi?! user posted image

clock-img

05.10.2008, 10:04

clock-img

orka**

pencil-img

201

Mi imamo tudi oba otroka vsakega v svoji sobi. Pri kupovanju elektronske varuške smo naleteli na isti problem, nismo pa najdli varuške, ki bi vsebovala dve 2 baby enoti in eno staršesko enoto. Imeli smo že Philipsovo varuško, potem pa smo kupili še eno varuško, tudi Philipsovo. No in pri ta drugi smo ugotovili, da vleče tudi iz druge sobe, tako da sedaj uporabljamo samo eno varuško. Imamo jo nastavljeno pri mlajšemu v sobi, sta pa sobi ena poleg druge. Ta varuška vleče zelo dobro, včasih celo slišimo našo psičko, če laja kje v bližino okna, imata pa sobi v mansardi. Starševska enota pa ima tudi dolg domet.
Imamo pa takole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=185758

2.2. Jaz ti svetujem, da je bolje, če daš malo več denarja za varuško. Mi smo eno dobili, bolj cenejšo varjanto, pa nam je po dveh mesecih crknila.

clock-img

05.10.2008, 10:15

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Obstaja tudi taka, ki ima do 5 baby enot - ampak ne še pri nas. Bo pa kmalu user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

05.10.2008, 20:01

clock-img

livia

pencil-img

2395

CatJa - ja pa zaupaj nam katera varuška je to in kje se jo dobi. Saj veš, da se na netu da zdaj marsikaj kupit tudi iz drugih držav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem