writing-img

enaka krvna skupina

clock-img

15.09.2007, 09:13

clock-img

sončnica27

pencil-img

27

Pozdravljene!

Sem v 13. tednu nosečnosti in sem v petek pri ginekologinji izvedela, katero krvno skupino imam (A+). Doma sva z fantom ugotovila, da imava enako krvno skupino, zdaj pa ne vem ali bi morala o tem obvestiti svojo ginekologinjo. Ima katera podobne izkušnje? Res me zanima kako je s tem, saj nekateri pravijo, da to ni dobro za user posted image !

Hvala vam za odgovore in lep vikend vam želim!

Sončnica

Bolj kot spoznavam ljudi, ljubše so mi živali!

clock-img

15.09.2007, 09:14

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Midva z mozem imava isto krvo skupino 0+ in ni nc tazga blo, vsaj nikol nam ni noben nc reku. edin problem je ce je negativno.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

15.09.2007, 09:39

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Saj ni nič takega, če imata enako krvno sk. Ne vpliva na plod ali user posted image  Če bi imela negativno, bi bilo drugače. Bi dobila šponto user posted image  (injekcijo)

clock-img

15.09.2007, 11:32

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

če bi bla RH negativna in mož RH pozitiven kolikor jaz vem - to pa nima veze s krvno skupino (oziroma krvna skupina ne vpliva na ta specifičen problem, ki tebe zanima - RH faktor je važen). mi sploh ne vemo katero krvno skupino ma moj mož - jaz sem RH (D) pozitivna, tko da se ni blo treba nič s tem ukvarjat user posted image

clock-img

15.09.2007, 11:40

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

kokr vidm si RH pozitivna, tko da ni blema user posted image
torej ziher bo tvoja beba A+ krvne skupine - če bo B, pol so jo v bolnici zamenjal ;P - mi smo se tko hecal za našo, da če bo mela rjave oči vemo, da so jo ponesreč zamenjal user posted image (oba z možem mava namrež modre)

clock-img

15.09.2007, 12:08

clock-img

Anonimen

Lahko še meni poveste? user posted image

Jaz sem: B, RhD POZITIVNA
  MOŽ: A, RhD NEGATIVEN
Lepo prosim za odgovor, kaj bi bilo v primeru nosečnosti.Hvala

clock-img

15.09.2007, 15:09

clock-img

gaya24

pencil-img

944

So ti že napisale... če si Rh pozitivna je vse ok, tud če je partner Rh negativen. Problem je sam, če je mati Rh negativna in oče Rh pozitiven, takrat dobiš inekcijo. Upam, da je zdej vsem razumljivo.

clock-img

15.09.2007, 15:29

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Problem je sam, če je mati Rh negativna in oče Rh pozitiven, takrat dobiš inekcijo.

Mi je smešno, ko napišete, da je to problem. Danes to ni problem. V 28. tednu dobiš injekcijo in to je to. Za vsak slučaj, če je otrok v tebi pozitiven.

clock-img

15.09.2007, 15:56

clock-img

Anonimen

Jaz imam O- in ker vem da ima mož A-, sem morala prinesti od njega potrdilo, da mi je bila injekcija prizanešenauser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2007, 18:09

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

jaz sem B negativna, za mojega me noben ni niti vprašal. Dobila sem šprico med nosečnostjo in še po porodu, Luka je  B pozitiven. To je to.

clock-img

15.09.2007, 19:20

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Tudi midva z mojim dragim sva oba A+, pa ne vidim razloga, zakaj bi morala to komu omeniti. Z otročkom nima kaj biti narobe, edino kar je, verjetno bo tudi on A+. Drugače pa ga bomo iskali bo porodnišnici user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

16.09.2007, 00:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem