če boš ti svoji dve bučki sprejemala kot dve različni in samostojni osebic
Mislim, da mi karkoli drugega niti ne bi pustili

. Seveda ju tudi primerjamo: ena je temna, druga blond, ena ima smisel za nekaj, druga za drugo, eno to zanima, drugo nekaj drugega... Vendar se mi to zdi del osebnosti: kakšen si, kaj te zanima... Ne vem, mene to ni motilo, če so ugotavljali, kako smo si zelo različni, še fajn se mi je zdelo

. ne bi pa hotela, da bi mislili, da sem ista kot sestra (je pač starejša). Čeprav je bila seveda tudi moj idol, ko sem bila še mala.
pelin,
daj malo razloži to o primerjanju - mislim, kdaj je škodljivo - v kakšni obliki,... (vem, da bo tema skrenila, samo saj je moja, hehe), da vem, česa ne smem počet. Ne bi ju rada kaj brezveze matrala - saj je vseeno, kako kaj povem.
Pa jim dajmo vsaj prosto pot pri oblačenju (seveda če zberejo v skladu z vremenom).
Ja, se popolnoma strinjam - saj zato sem pa prišla do tega problema

. Ker sta sami hoteli bit isto oblečeni... Mojidve sta bili najbolj srečni, kadar smo bile vse 3 podobno oblečene

(recimo enkrat smo mele vse 3 kiklce - poleti - in se jima je straaaašno fajn zdelo

). Ronja še zdaj vedno opazi, če imava enake barve majco gor, recimo. Oz. dostikrat ona zbere svojo, ko vidi mojo. Res pa je ona ful na cote mahnjena - vse opazi (jaz nič), se uči, kaj skup paše - res svašta, glede na to, da tega ni mela priložnosti doma videt

...