writing-img

eni fosilki res uspelo, teta bom

clock-img

02.04.2005, 20:50

clock-img

emaa

pencil-img

7450

jaz pa v jok, ker meni še ne. svakinja moja čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

02.04.2005, 20:53

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Ko sem zvedla za kolegico, da ji je uspelo, sem tudi sama jokala, ker meni ni, ceprav sem bila za njo vesela.
bravo tvoja svakinja :bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

02.04.2005, 20:56

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

:bravo::bravo::bravo: To je tista, ki je imela s.s. pred kratkim, kajne?

Ja, SUPER no!

clock-img

02.04.2005, 20:59

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Bravo za svakinjo :bravo::bravo::bravo::bravo:, pa da bi se tudi ti kmalu virusa nalezla :)-, draga Ema:rozica:.

Nikar tako obupano, iz srca privoscimo vsem sreckam :nosecka:, tako kot bodo one kmalu privoscile in cestitale nam, ane punce ;).

clock-img

02.04.2005, 21:03

clock-img

emaa

pencil-img

7450

ja, mela je ss februarja, še M ni dobila, je takoj zanosila, prej pa eno leto nič. Saj ni tako hudo, mal fovž sem pa lahko, sva že enkrat lih s svakinjo debatirale, saj vesele bova za tisto, ki ji prej rata, sam fovž pa tud, jaz ma pa še nekaj poti pred sabo, mogoče bom pa julija, avgusta tud jaz nosečka

clock-img

02.04.2005, 21:07

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Seveda bos :nosecka: Ema, takrat bomo vse zate :miska::miska::miska::miska::miska: stiskale, pa bo moralo ratat!

Ja "fovž" :)-:)-:)-:)-je pa ena kruta resnična beseda, custvo, ki mu ne moremo uiti!

Bomo ze, a ne:metulj:

clock-img

02.04.2005, 21:10

clock-img

emaa

pencil-img

7450

seveda bomo, mal sem mogla potožit, je moj :love: na poti domov iz Splita, pa se ne morem nobenmu na rami :((, se bom pa vam, ko boste zastople, jutr bom že samo vesela.
Ema bodoča:nosecka:

clock-img

02.04.2005, 21:14

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

:bravo::bravo::bravo:
Ema bodoca :nosecka:,

tako se govori!!

Tudi jaz upam, da bom kmalu srecka,da bova skupaj ena drugi tozile, kako nama je slabo, pa kako nama rasteta trebuha,...:)-:)-.

Ko pride :love: se pa malo pocrkljaj (beri :sloncek::sloncek:), pa bos takoj dobra!

clock-img

02.04.2005, 21:28

clock-img

emaa

pencil-img

7450

brez skrbi, da se bom pocrkljala, pa potolažla tud:)

clock-img

03.04.2005, 20:28

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Iskrene čestitke svakinji :bravo::bravo::bravo:

Ema, saj te razumem, pač vedno pomislimo "zakaj pa meni ne uspe", ampak to še ne pomeni, da drugim ne privoščimo, a ne!!
Saj boš ti tudi kmalu :nosecka:, boš vidla!! :angel:

clock-img

04.04.2005, 08:38

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Ema, jaz vem da nisi fovž, to je samo tisti notranji glas, ki nas spomni takoj ko izvemo, da je kdo bližnji noseč, da pa mi še nismo....Tudi meni se je to dogajalo in tudi drugim puncam se, posebej, če se trudiš tako dolgo..... To je normalno in povezano predvsem z žalostjo, ki nas prelije ob takšnih novicah. TI se samo zjoči, boš videla, jutri bo že bolje....

Bambi

clock-img

04.04.2005, 09:21

clock-img

koala

pencil-img

5539

četitam teta ema, no normalno da bodoči mamici tudi;)

clock-img

04.04.2005, 10:30

clock-img

buškica

pencil-img

982

Ema, čestitam tvoji svakinji in da bova skupaj vozičke potiskale po Domžalah.:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem