writing-img

enkrat - drugič ne??

clock-img

17.04.2009, 12:03

clock-img

lidijajenko

pencil-img

140

zdravo punce!

Imam eno vprašanje za vas.
Menstruacijo bi pa mogla dobiti 15.4 pa je še vedno ni. Danes sem delala test ( ob 3 ponoči) in se je pokazala rahla črtica (first sing, listič) nato sem zjutraj (6) probala še enkrat  da bi vidla če bo isto in se ni pokazalo nič.

Kaj menite o tem, je mogoče imela kakšna že tako težavo. Je pa danes 34 dan od prejšnje menstruacije.

Hvala za pomoč in nasvet.

lp

clock-img

17.04.2009, 12:32

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

pojdi si kupit CB in še enkrat naredi test

clock-img

17.04.2009, 12:34

clock-img

sakuL

pencil-img

911

še enkrat naredit test jutri zjutraj, upajmo na user posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

17.04.2009, 20:49

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

Živjo, men se je zgodilo podobno, sam da je bil najprej cb pozitiven 2x, potem pa čez nekaj dni pozitiven listič fs, še naslednji dan pa listič fs negativen, in nato sem imela SS, tako da ne vem...verjetno ni dovolj hormona, ali pa hormon pada, kar ni nič dobrega...user posted image

Zate upam, daje ta prvo, torej da še ni dovolj hormona.....vso srečo za user posted image

In kot so ti že svetovale, kupi si cb ta najbolje pokaže...res...ker reagira samo na betahcg, vsi ostali testerji, pa lahko tudi na kak drugi hormon, kot je recimo lh, ki se sprosti ob vrhu O.user posted image

Vso srečo, in lp

clock-img

18.04.2009, 13:11

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Lidija, javi nam, kaj in kako? Nas zanima fulll .... Pravijo, da če pokaže črtico, da si noseča ... vendar je čudno, da potem ni pokazalo ponovno.
Tudi jaz priporočam CB. Držimo pesti in navijamo, ti pa javi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem