writing-img

enkrat sveta

clock-img

24.11.2007, 17:32

clock-img

Anonimen

si želim sam to da bi imela tolk denarja da bi lahk kupila kaj se mi zdi lepo kaj se mi zalušta,...ne pa tisto za kar imam zadost denarja. Da bi lahk user posted image kupla tudi kako "odvečno" igračo, da bi lahk namesto najcenejših živil, kupila tudi bolj zdrava živila,...

Ne želim si hiše iz pravljice sam malo boljše življenje in malo boljšo plačo user posted image

Mogoče se bo tudi za nas enkrat utrnila kaka zvezda iz nebauser posted image

clock-img

24.11.2007, 17:37

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jah, to si vsi želimo kdaj pa kdaj. Za enkrat sem zadovoljna s tem, kar imam. Pa čeprav ni veliko, tamala nima vsake igrače, ki jo zagledam v trgovini in dobro premislim, kaj ji kupim. Včasih tudi kaj odvečnega, no tega več od drugih dobi user posted image  Zadovoljna sem, da se imamo radi, da se imamo lepo, finančno je še kar, kot sem rekla, vsak bi imel pa včasih tudi več.

clock-img

24.11.2007, 22:20

clock-img

Anonimen

Meni ni denar nikoli pomenil veliko, pač nujno zlo. V trenutni situaciji, ko sem brez službe, pa vidim, da je res lepo, če ga imaš dovolj. Vsake toliko me zapelje misel, da bi nekako prišla do kakšne lepe vsote denarja in bi najprej kupila en nov, pregrešno drag avto, ga parkirala pred blok, samo zato, da zoprna soseda en teden ne bi spala, ker bi razmišljala od kod mi denar. No, to me hitro mine. Sej preživimo, pač iz meseca v mesec, ampak je že čas, da bi brez slabe vesti lahko kupila kakšno povsem nepotrebno stvar za naju ali pa za otroka (no, za otroka včasih tudi jo). Tud za nas bo še prišel čas, do takrat pa nas bo življenje še marsičesa dobrega naučilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem