cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

eno vprašanje...

clock-img

16.06.2006, 18:02

clock-img

Anonimen

user posted image
Imam eno mogoče butasto vprašanje, pa vseeno....Slišala sem, da lahko ženska prav tako zanosi, tut če merkata (se prav, da ga na koncu da ven...).

Kolk pa je verjetnostim da "rata"?
Je mogoče kateri tako "uspelo"?

Hvala vam za odgovore.

clock-img

16.06.2006, 18:21

clock-img

Anonimen

Kolikšna je verjetnost? 50:50 rata ali ne rata. Seveda pa je možno, če ne želiš zanosit, se raje drugače zaščiti. Čeprav jaz nisem, no, pa se mi še ni zgodilo po nesreči, se pa lahko.

clock-img

16.06.2006, 18:36

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Od moje prijateljice mama je dvakrat tako zanosila. Tako da ni najbolj ziher. Ker ima menda tudi predsemenska tekocina dovolj spermijev ze, al nekaj takega, tako da tud na ta nacin rata.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

16.06.2006, 18:57

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Če bi ta metoda bila 100%, ne bi rabil nihče kontracepcije. Ta metoda je po mojem primerna samo za čas, ko sicer otrok ni v načrtu, bi bil pa zaželjen, če bi slučajno zanosila. Tak vsaj jaz razmišljam.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

16.06.2006, 19:12

clock-img

Anonimen

Bo držalo. Tudi v predsemenski tekočini so semenčeca, tako da se lahko zgodi, da zanosiš. Meni se sicer (k sreči) to ni zgodilo, sem zanosila šele, ko sem jaz tako hotela. Je pa možno.

clock-img

16.06.2006, 20:43

clock-img

mala

pencil-img

913

Nama se to še  ni zgodilo-uporabljava pa to metodo že približno 4 leta in najbž imava srečouser posted image  oba otročka pa sva spočela takrat ko sva se zato odločila. Rizik je pa sigurno,tko da je to čist vajina odločitev, če bosta ta rizik sprejela.

clock-img

20.06.2006, 08:59

clock-img

katis

pencil-img

975

Ojla,

midva sva že več kot eno leto na tej metodi in je zaenkrat vse ok. Seveda pa bi bil otrok zelo zaželen, če bi se slučajno kaj 'zgodilo' user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem