writing-img

enoprostorec in avtosedež

clock-img

08.05.2006, 08:39

clock-img

modromorje

pencil-img

15

Živjo
.Za  darilo sem dobila otroški sedež brevi Grand prix Silverline. in je ful dober. ko sem ga dala v avto se mi je zdel ful visok in da ima otrok premalo prostora za nogice. Kako ste ve kupovale sedeže za v enoprostorca. Ali je kaj važno v kateri model avtosedeža gre v kateri avto. Pri enoprostorcu je vse že tako in tako malo višje. Sedaj ne vem kaj naj naredim. Ali naj nesem sedež nazaj v trgovino. Je pa res otrok ful visoko v avtu. Skoraj cel sedež se vidi skozi steklo, tako da je samo ogrodje skrito za pločevino avta.
Hvala in lep pozdrav

clock-img

08.05.2006, 08:49

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Ja kakšnega enoprostorca pa imata? Tudi midva ga imava, ampak je sedež od Maxi Cosi in je čisto OK v avtu. Je pa res, da je malo višje, ja. Meni še boljš.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

08.05.2006, 08:55

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Tud midva ga mava, pa je stolček res malo višje sam je tud meni vešč, pa mali tud uživa v vožnji ker vidi ven.

clock-img

08.05.2006, 09:06

clock-img

Anonimen

Saj so vsi avtosedeži približno enako visoki, a niso? Mi imamo Senica, pa je čisto v redu. Pač je avto tako narejen, da je podvozje višje, tu nimaš kaj. Pa tudi ne vem, če je to kaj manj varno, vsaj do sedaj še nisem tega slišala.

clock-img

08.05.2006, 09:56

clock-img

kati*

pencil-img

649

mi imamo avto Picasso in sedež Romer dou plus - ja, res precej sedi visoko, a saj to ni problem. Ne vem kako je v drugih enoprostorcih, a sedeži so že v osnovi višje oz. tudi šipe so večje, tako da katerikoli sedež boš kupila, bo všje postavljen kot pa v drugih avtomobilih. Za nogice ima ogromno prostora in vse super vidi ven, tako da je vožnja super zanimiva odkar imamo ta sedež.

lp, K

clock-img

11.05.2006, 19:59

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mi imamo od Chiccota in se mi zdi, da je sedež res višji, pa še enoprostorec je višji, a mala ful uživa.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.05.2006, 10:32

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Mi imamo tak sedež v Picassotu in je OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem