writing-img

epiduralna anestezija v MB

clock-img

21.09.2005, 14:16

clock-img

golobicka

pencil-img

12

Ojla punce, mamice, bodoče mamice!

Ker se je moje dete v 35. tednu končno odločilo in obrnilo iz medenične vstave v glavično, me zanima kako je če zaprosiš za epiduralno. Vem, da se je treba o tem prej posvetovat z anestezistom, ampak ta na katerga so mene napotili mi ni preveč všeč. Naročil me je na posvet šele v začetku oktobra, rok pa imam 21.10, ampak lahko valda že prej rodim. Pa mislim, da ni edini anesteziolog v MB porodnišnici. A mogoč katera še ve za koga, h katermu bi se šla pogovorit in ga prosit za nasvet?
Hvala vsem, ki mi boste pomagali z odgovorom.

P.S Slišala sem, da ne dajo radi epiduralne v mariboru (povedala moja ginekologinja),medtem, ko jo v SG dobiš brez predhodnega dogovora in brezplačno, v Postojni pa jo dobiš ob plačilu

papa golobička

clock-img

21.09.2005, 18:17

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

V MB je ena super anestezistka dr.Vandjalova. Mi je sama rekla, da zenske nebi smele vec rojevati v bolecinah.. Poskusi njo poiskati. Je pa res da je dokaj zasedena. Najbrz jo lahko dobis samo ce rodis dopoldan.

clock-img

21.09.2005, 22:26

clock-img

Anonimen

V materinski šoli ti dajo ime dr. Zabavnika. Samo on organizira predavanje in sestanek s porodnicami in samo nanj se lahko obrneš, da ti uredi anestezista. Ni nujno, da je potem on zraven, on je menda šef.

clock-img

21.09.2005, 22:28

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

G. Zabavnik je v živo prav fleten in prijeten možakar. Tudi, če bi rodila prej in bo anestezist prost, jo boš po moje dobila, ker se stvari v MB obračajo na bolje. To je moje mnenje.

Jasna

clock-img

22.09.2005, 11:31

clock-img

golobicka

pencil-img

12

Punce, najlepša hvala za vaše odgovore. Mal sem pač zaskrbljena, ker je razgovor tako pozno, nič drugega, pa še najin ati gre konec tedna za teden dni na službeno pot in sem tudi v skrbeh , da nebi blo že prej kaj narobe in bi blo potrebno iti rodit, midva pa nisva šla niti na posvet. A upam, da bo dete počakalo atija , da se vrne in bo takrat pokukalo na ta svet.

clock-img

25.09.2005, 22:11

clock-img

Anonimen

He he, zdaj te je strah, potem pa boš nosla čez rok... user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2005, 12:40

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

jaz tudi nisem bila na posvetu, pa mi je Vadnjalova dala epidurano. res pa je, da je nekaj jamrala, ker se nisem znala prav usločit user posted image (ampak pri popadkih na 2 minuti, pa res ne gre).

No...potem pa smo nekako uredili...Ampak bolečine pa so še vedno bileuser posted image

clock-img

29.09.2005, 14:11

clock-img

tejča

pencil-img

74

N&N,

a mi lahko poveš kaj več o epiduralni??? Je nevarna, kako poteka postopek, a kaj boli???

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

clock-img

30.09.2005, 20:56

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Dr. Gostenčnikova je zakon!!! user posted image user posted image user posted image Mislim pa, da je tudi noseča in da je na bolniški (neki problemi v nosečnosti) - tako sem slišala od kolegice nisem pa ziher.. Drugače pa je ona "the best"!!! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem