writing-img

erekcija - malo drugače

clock-img

07.05.2009, 10:56

clock-img

Anonimen

vem da je odprta tema "težave z erekcijo" ampak midva imava malo drugačen problem (če to sploh problem je). anonimna sem izključno zato, ker mi o tem nekako ni za govoriti pod svojim nickom.
in sicer z možem sva imela kup težav v zvezi s spolnostjo. user posted image  sicer se v postelji zelo dobro "razumeva", res super od predigre, akcije pa do konca. ampak so bile vmes skoz neke zdravstvene težave z moje strani: user posted image  najprej vnetje nožnice, potem odebeljeni jajčniki, potem boleč spolni odnos in še in še. no, zdaj ko sem jaz v redu je pa težava pri njem. med spolnim odnosom je vse lepo in prav, vendar ko mu pride, je (če lahko po domače user posted image ) sperma rozkasto rjave barve. kaj to pomeni? ali bi moral k zdravniku? ali ima katera podobne izkušnje? še bolje bi bilo, če bi o tem lahko spregovoril kak moški.
v naprej hvala za odgovore

clock-img

07.05.2009, 12:25

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vem da je odprta tema "težave z erekcijo" ampak midva imava malo drugačen problem (če to sploh problem je). anonimna sem izključno zato, ker mi o tem nekako ni za govoriti pod svojim nickom.
in sicer z možem sva imela kup težav v zvezi s spolnostjo. user posted image  sicer se v postelji zelo dobro "razumeva", res super od predigre, akcije pa do konca. ampak so bile vmes skoz neke zdravstvene težave z moje strani: user posted image  najprej vnetje nožnice, potem odebeljeni jajčniki, potem boleč spolni odnos in še in še. no, zdaj ko sem jaz v redu je pa težava pri njem. med spolnim odnosom je vse lepo in prav, vendar ko mu pride, je (če lahko po domače user posted image ) sperma rozkasto rjave barve. kaj to pomeni? ali bi moral k zdravniku? ali ima katera podobne izkušnje? še bolje bi bilo, če bi o tem lahko spregovoril kak moški.
v naprej hvala za odgovore

ja, jaz bi ga poslala k zdravniku, ker takrat, ko je bil moj mož bolan za hudo boleznijo, ga je dohtar vprašal tudi po barvi sperme. Tako da naj kar gre.

clock-img

07.05.2009, 12:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga
ja, jaz bi ga poslala k zdravniku, ker takrat, ko je bil moj mož bolan za hudo boleznijo, ga je dohtar vprašal tudi po barvi sperme. Tako da naj kar gre.

ojoj zdej me je pa kar malo strah. user posted image pa glih user posted image  si želiva. je pa res, da sem tudi sama pomislila, da je z njim kaj narobe (no na hudo bolezen nisem, mogoče kakšno vnetje ipd.) ker pred njim nikoli nisem imela težav v spolnosti, odkar sva skupaj pa imam vedno vnetja, boleče odnose (kljub nežnosti in vlažnosti) user posted image

clock-img

07.05.2009, 12:38

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Jah, tako je bilo pri mojem, sicer on teh sprememb ni imel, samo vpašal ga pa je, če je kaj na spermi opazil. Nič ne bo narobe, če se gre pokazat, četudi je "samo" vnetje, ga je treba pozdravit, da ne bo naprej nate prenašal.

Če želiš, ti lahko na ZS kaj več.

< Sporočilo je popravil Volga -- 7.5.2009 12:41:42 >

clock-img

07.05.2009, 14:05

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Ja, čimprej naj obišče zdravnika....

clock-img

07.05.2009, 16:17

clock-img

fricka

pencil-img

751

Pri nas je bil to znak previsokega pritiska. Lahko bi bili pa tudi problemi s prostato.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem