cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

evri-kune,za tiste ki hodite na dopust na hrvaško

clock-img

19.06.2005, 22:21

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ciao!mene zanima tečaj na hrvaškem (bi vedla katera link za njihov tečaj?:zmeden2: ),evro-kuna?kako pa ve menjate?kaj se najbolj splača?:zmeden2::zmeden2:moj sodelavec ki živi na hrvaškem mi je rekel da se najbolj splača pri nas menjat sit v evro in nato na hrvaškem v kune.kakšne so pa vaše izkušnje?:zmeden2:
lp,Katja:morje::morje::morje::morje:

clock-img

19.06.2005, 22:25

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pojma nimam sicer kako je z menjavo v menjalnicah. Sem pa zadnjič na njihovi avtocesti plačala z evri, pa so menjali po 31.

clock-img

19.06.2005, 22:38

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

en evro je 7,300055 kune...Pa si preračunaj.Jaz živim na relaciji slo-hr, pa ponavadi sploh ne menjam, ampak mam ves denar na kartici potem pa po potrebi dvignem...Da mi ne bi kdo ukradel. Velike vsote nost sabo me je mal strah, ker danesw nikol ne veš kaj te čaka kak bav-bav..

clock-img

19.06.2005, 22:48

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Menjalnega tečaja ne vem, ampak bi mogel res veliko zapravt, da bi se splačalo gledati, s katero valuto prestopiš mejo. Osebno so mi kartice tudi bolj uporabne kot kuverta gotovine.

clock-img

19.06.2005, 23:54

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Katere kartice pa uporabljate in kakšne so provizije? Mož ima samo Eurocard, pa me zanima, če se "splača".

Jasna

clock-img

20.06.2005, 06:11

clock-img

k1

pencil-img

1649

če plačuješ na kartice ti samo menjalni tečaj upoštevajo na dan dviga oz. plačila - če pa menjavaš, pa moraš 2x plačevat še provizijo. Kartice sva midva prakticirala v egiptu.

clock-img

20.06.2005, 22:24

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz uporablajm navadno bankomat kartico..Plačujem glih ne z njo, gotovino dvigujem na bankomatih. Za vsak dvig je 600 sit provizije..Sem pa na Banki Celje ne vem kako je drugje, sam po moje isto..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem