writing-img

fantek samo spi

clock-img

04.10.2008, 22:52

clock-img

svaljkec

pencil-img

85

mi smo pa že en teden doma,pa imamo user posted image ,ki samo spi,je in kaka,joka pa samo ko je lačen al pa ko ga previjamo,kot da ga ni,v primerjavi s prvim otrokom,ki je večinoma  user posted image

clock-img

04.10.2008, 22:54

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Be happy, samo malo čekiraj zlatenico

clock-img

04.10.2008, 22:56

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

To ste pa gotovo z menoj kaj v sorodu. Če bo še naprej po meni, potem bo tako do šole.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Bodi srečna.

clock-img

clock-img

Anonimen

uf, luksuz user posted image naš je pa prva dva meseca samo jokal skoraj od jutra do večera in skoraj ni spal. Bi takoj menjala user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Naša je tud prva 2 meseca.Potem je čez dan postala bolj budna.user posted image

clock-img

04.10.2008, 22:58

clock-img

svaljkec

pencil-img

85

ne zlatenice nima,se zbudi ko je lačen pa še pol gor na j....ki zaspi,pa ni šans da ga zbudiš,sm se trudu pa obupu,že dej me ne posluša,ha ha

clock-img

04.10.2008, 23:04

clock-img

svaljkec

pencil-img

85

sam plenice pa kr letijo,ga moja previje,pa zavije zadnji trakec pa se zasliši........in plenička je polna,k da bi jo mal zafrkaval,ha ha

iz majhnega zraste VELIKO

clock-img

04.10.2008, 23:04

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: svaljkec

ne zlatenice nima,se zbudi ko je lačen pa še pol gor na j....ki zaspi,pa ni šans da ga zbudiš,sm se trudu pa obupu,že dej me ne posluša,ha ha

A si ti fant ali punca?

clock-img

04.10.2008, 23:08

clock-img

svaljkec

pencil-img

85

pa valda vidiš znakec zraven imena,ha ha,al je mal čudn k jst to pišem pa ne moja,ona je sam zaskrbljena če je to normalno da tok spi,pa sm se pol jst spravu pisat

clock-img

05.10.2008, 08:04

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: svaljkec

pa valda vidiš znakec zraven imena,ha ha,al je mal čudn k jst to pišem pa ne moja,ona je sam zaskrbljena če je to normalno da tok spi,pa sm se pol jst spravu pisat

Aja, sori, znakca pa res nisem gledala user posted image  Avatar je pa hud, ljubim Homerja user posted image

clock-img

05.10.2008, 08:42

clock-img

Anonimen

A ni to fajn? Saj je dojenček, naj spi. Če se vmes zbudi za hrano in če ima veliko pokakanih in polulanih pleničk, potem se normalno razvija.

clock-img

05.10.2008, 09:01

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

A ni to fajn? Saj je dojenček, naj spi. Če se vmes zbudi za hrano in če ima veliko pokakanih in polulanih pleničk, potem se normalno razvija.

Točno tako, lahko sta srečna če vama lepo panča, kakal pa tudi ne bo vedno tako veliko, to je normalno za tak mičkene. Upajta, da vama tako ostane (glede spanja mislim)user posted image

clock-img

05.10.2008, 09:20

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Moja je bila taka, skoz je spala, le za dojenje se je zbudila.user posted image
To ni nič narobe, bodita srečna da je tako.

clock-img

05.10.2008, 09:49

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Moj Teo je prve tri tedne samo spal in papal, pol pa je ugotovil, da se mami preveč fajn godi. Kmalu bo star 3 mesece, pa je že pravi razbojnik. user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

05.10.2008, 10:37

clock-img

čaki

pencil-img

1009

To ste pa gotovo z menoj kaj v sorodu. Če bo še naprej po meni, potem bo tako do šole.

al pa po meni user posted image

clock-img

05.10.2008, 10:57

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

naš drugi je bil tudi tak, samo spal je. Tudi jaz sem mislila da z njim nekaj ni vredu, sploh pa zato, ker je naša prvorojenka njegovo živo nasprotje in si enostavno nisem mogla predstavljat da obstaja tudi dojenček, ki pa res skoraj ves čas spi in nič ne joka. Imejta se za zelo zelo srečna!!!!

clock-img

05.10.2008, 11:35

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Naša je na začetku tud skoz spala. Pa sem tud jaz jamrala, češ da je tok nebogljena, da še za hrano ne zna prosit (mi smo jo morali buditi), ampak ti povem: KJE SO TISTI CAJTIuser posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

05.10.2008, 13:06

clock-img

svaljkec

pencil-img

85

Od kafeta se mi bruha

raj prešalti na čaj,ha ha

clock-img

05.10.2008, 21:48

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

naš drugi je bil tudi tak, samo spal je. Tudi jaz sem mislila da z njim nekaj ni vredu, sploh pa zato, ker je naša prvorojenka njegovo živo nasprotje in si enostavno nisem mogla predstavljat da obstaja tudi dojenček, ki pa res skoraj ves čas spi in nič ne joka. Imejta se za zelo zelo srečna!!!!

Pri nas je enako. prvi je veliko več jokal, imel je kolike, bil je kar zahteven dojenček. Tale tadruga dušica pa kar spančka, se naje, malo gleda okoli in spi naprej. Tako mimogrede. Brez neke rutine. Včeraj je spala do pol desetih zjutraj. Res je eno tako malo zadovoljno bitje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem