writing-img

fb in nagradna igra zadeni kupon

clock-img

11.08.2011, 11:05

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

že večkrat sem FB opazila nagrado igro z znanimi znamkami (adidas, zara, H&M, ...), kjer vtipkaš svojo mobilno številko ( ta je pogoj za sodelovanje v nag igri), oni ti pa večkrat tedensko pošljejo sms, ki ti ga drago zaračunajo!
je katera že sodelovala? OK, četudi mi zaračunajo 10€, pa da dobim nagradni bon za trgovino v vrednosti skoraj 500€ pozabim na ta znesek. če pa je mala možnost dobitka sploh nebi dala telefonske ker to res nerada dajem. torej  ima katera izkušnje?

clock-img

11.08.2011, 12:11

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Nikoli, ampak res nikoli ne dajem svoje telefonske številke. Če gre na mail, potem ja, imam enga za nagradne igre pa lahko pol spamajo kolk hočjo.

clock-img

11.08.2011, 14:19

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Jaz ne padam več na te fore, sem že veliko preveč mobitela plačala zaradi tega, pa nikoli in nikdar še nič dobila s tega naslova. Tako da, hvala.

Sem tudi sama zasledila tole kao nagradno igro, pa sem kar hitro opustila misel na to, da bom jaz dobitnica. Jaz ti skratka ne priporočam.user posted image

clock-img

11.08.2011, 16:13

clock-img

ona

pencil-img

3685

Isto kot predhodnice, nikoli ne dajem nikamor telefonske, še posebej ne od mobitela . če pa sodelujem npr. v nagradni igri od slovenskih novic kjer moraš telefonsko vnest jo dam vedno od faksa potem pa naj kar kličejo če hočejo user posted image

clock-img

11.08.2011, 21:14

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Jaz se ne prijavljam na nobene nagradnje igre preko neta (razen včasih na rr), ker so dostikrat virusi, al pa nagrado vedno pobere Marija Novak iz Ljubljane user posted image . Če daš svoj email te zasipajo z virusnimi maili, če pa telefonsko, dobivaš pa drage sms-je.

clock-img

11.08.2011, 21:53

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ne nasedam reklamam, ki so prevedene z google translate.
in ne dajem svoje številke, svoj mail pa samo spamerski (ki ga obiščem 2x letno da ga spraznim vseh ponudb, za katere sem obkljukala da 'jih ne želim prejemati'.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

11.08.2011, 21:54

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

dvojno.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 11.8.2011 21:55:12 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

12.08.2011, 12:35

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Aja, to misliš na FB ko napiše zadeni COUPON? Tega pa res nikoli ne klikam, ker če ne znajo niti v SLO jezik prevesti, ni vredno niti sekunde porabiti za klik.

clock-img

12.08.2011, 12:47

clock-img

andea

pencil-img

238

Moja mami je nasedla na to foro in je v parih minutah dobila 7 SMS-ov (en ponudnik), je mela celo štalo, da je skenslala da ni več dobivala sMS-ov. Mogla bi jo pa vprašat ob kolk dnarja je bla.
Jaz se pa takih stvari izogibam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni