cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

femoden

clock-img

20.04.2008, 23:47

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Upam, da sem prav napisala . kaj pije katera te Kt? Ker meni jih je g. priporočala, ker zdej pijem Diane in imam ful vmesnih izcedkov. Pa je rekla, da te so močnejše.  Kake izkušnje mate z njimi? Ste se redile, hujšale, kakšna je bila vaša koža, lasje, razpoloženje, libido,...?

Hvala!

clock-img

21.04.2008, 06:09

clock-img

Anonimen

Malo sem se zredila, libido je pa tud malenkost upadel. Ostalo nisem opazila.

clock-img

21.04.2008, 18:39

clock-img

kazi

pencil-img

42

Zelo sem se zredila, libida pa na koncu sploh ni bilo več. Res nisem bila zadovoljna.

Najprej pometi pred svojim pragom.

clock-img

21.04.2008, 19:02

clock-img

Anonimen

Pri meni ni bilo nobenih sprememb dokler sem jih jedla. Ko sem jih pa nehala so se pa začeli problemi.

clock-img

21.04.2008, 22:54

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

najprej me je ful bolela glava, ampak je nehalo po kakšnem mesecu. potem se je začelo - manjši libido oz. brez, suha nožnica, slaba volja... po dveh letih sva se odločila da neham zaradi ponovne zanositve in v enem mesecu sem se počutila kot prerojena, kot bi mi nekdo odstranil čep. prej sem pa vse pripisovala otrok, služba...

ginekolog je rekle, da so femoden na osnovi progesterona, cilest ki sem jih imela prej pa na osnovi estrogena. močne so pa enako. meni resnično niso ustrezale, ti pa poizkusi , ampak pazi na znake

iz malega zraste veliko

clock-img

21.04.2008, 23:29

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Pri meni ni bilo nobenih sprememb dokler sem jih jedla. Ko sem jih pa nehala so se pa začeli problemi.

kakšni problemi če smem vprašat?

clock-img

22.04.2008, 12:50

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

kakšni problemi če smem vprašat?

karin, tud mene zanima.
jaz sem jih ta mesec nehala jemat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem