writing-img

fen in likalnik za lase

clock-img

16.01.2009, 23:11

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Jutri imam namen kupit fen in likalnik za lase, ker sem se odločila, da se bom malo potrudila in si začela sama prati glavo, doma, ker mi frizer časovno ne gre in pa tudi kar nekaj € na mesec me stane tole.
Torej kakšen fen izbrati na kaj moram biti pozorna in koliko € naj odštejem zanj, da bo v redu, prav tako likalnik.
Hvala.

clock-img

16.01.2009, 23:13

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

jaz sem si najprej kupila likanik remington pol pa še mi je mož kupil fen remington z vsemi dodatki cena okoli 45e za fen.Likalnik pa imajo večkrat v akciji med 25 pa do 30e v big bangu.Lp.

clock-img

16.01.2009, 23:40

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Likalnik remington, fen pa philipskov profesional z ioni (malo močnejši, ker imam zelo goste lase). Jaz sem super zadovoljna.

clock-img

17.01.2009, 00:29

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Moj tretji likalnik za lase je remingtonov, in četrti bo,ko bo ta neuporaben. Prva dva sta neke žnj firme in za en drek(še delujoča), tako da naj ti ne bo žal dat par evrov več, boš vidla da boš zadovoljna.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

17.01.2009, 08:30

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Moj tretji likalnik za lase je remingtonov, in četrti bo,ko bo ta neuporaben. Prva dva sta neke žnj firme in za en drek(še delujoča), tako da naj ti ne bo žal dat par evrov več, boš vidla da boš zadovoljna.

Prav tako je bilo pri meni, z razliko da je to 4 likalnik, ki pa je res user posted image user posted image .
Za fen pa mi je vseeno, le dovolj močan mora biti pa malo večji, da si lahko posušim moje dolge lase.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

17.01.2009, 09:05

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Imam kar nekaj skodrane lase in si popolnoma zravnam lase z fenom, ki sem ga kupila v tisti speicalizirani frizerski trgovini v btc-ju nasproti pošte. Moser Type H11 1700-2100W, ima poseben patentiran nastavek za ravnanje las in skupaj z "lopato" (tista zelo široka krtača za razčesavanje) delata čudeže. Je pa res da je to izvedljivo, če si delaš sam, samo pri daljših lasjeh (torej čez ramena).

Lase imam sama do sredine hrbta (morda še malce dlje) in imam popolnoma ravne lase v cca 30.minutah (iz mokrih seveda).

Če pa si ravnaš z ravnalcem las, pa moraš imeti lase popolnoma suhe, da jih ne poškoduješ preveč in šele nato ravnaš z njimi.

clock-img

17.01.2009, 16:10

clock-img

jar

pencil-img

248

najlažje gre s takim fenom: http://www.mimovrste.com/artikel/3470018932/krtaca-na-vroc-zrak-rowenta-z-dodatki-cf-8022#pictures

mora imeti najmaj 1000W, dve hitrosti in fajn, če je tudi mrzel zrak. odvisono od vrste las, jaz imam bolj grobe in zato mi ustreza krtača z bunkucami. če imaš bolj redke ali nežne vzemi s krtačo  brez teh bunkic.

lase si spneš v 3 stopnje in najprej fenaš spodnjo - na vse smer, torej ven in not na koncu utrdiš z mrzlim zrakom.

tudi jaz za fenjanje porabim pol ure, likalnika pa ne uporabljam, mi tak fen čisto zgladi lase.

clock-img

17.01.2009, 18:19

clock-img

piule

pencil-img

177

kupi gama v frizerskem salonu in kupi obvezno še kako zaščito za dat na lase pred likanjem,da ti las zaščiti,čene ti jih bo izsušilo in boš imela vse scukane...

gama je vrhunska kvalitetna znamka in ne kupuj remingtona in ostalih oslari ker tisto ni nič vredno pa še škodlivo za las.kupi keramični....

clock-img

22.01.2009, 14:29

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz imam GAMO likalnik, že tri leta in je super.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

22.01.2009, 15:11

clock-img

pety78

pencil-img

6109

kupi gama v frizerskem salonu

Jaz imam tudi tega. Odličen je. Čeprav sem sedaj bolj kratkolasa, pa se že nekaj časa nisem likala. Ampak bo počakal. user posted image

Imam neki bolj poceni fen, kupila sem si pa vrtljivo krtačo.

clock-img

23.01.2009, 11:23

clock-img

ella2006

pencil-img

203

men je tudi Gama super

clock-img

26.01.2009, 20:44

clock-img

saraja

pencil-img

770

IZVIRNO SPOROČILO: piule

kupi gama v frizerskem salonu in kupi obvezno še kako zaščito za dat na lase pred likanjem,da ti las zaščiti,čene ti jih bo izsušilo in boš imela vse scukane...

gama je vrhunska kvalitetna znamka in ne kupuj remingtona in ostalih oslari ker tisto ni nič vredno pa še škodlivo za las.kupi keramični....

Se podpišem!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

11.02.2009, 23:09

clock-img

jozekuch

pencil-img

52

zakaj je gama boljši kot remington.

Katere lastnosti ima gama, ki jih remington nima.
Katere lastnosti ima gama boljše kot remington

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem