writing-img

fižol

clock-img

21.10.2008, 15:38

clock-img

saska25

pencil-img

9

Živjo! Moja lepotička je stara 8. mesecev, pa me zanima, če ji lahko že ponudim fižol. Naprimer v enolončnici. A je katera že dala svojmu otroku že pri 8. mes. fižol? lp

clock-img

21.10.2008, 15:41

clock-img

annie

pencil-img

1049

Jaz sem mu ga prvič dala malo pred 1.letom...ne vem poskusi, pa boš videla. Naš je po njem potem kar precej prdkal user posted image

clock-img

21.10.2008, 16:25

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Jaz si to pri naši (10 mesecev) še ne bi upala, ker pri njej res vse udari na prebavo. Če tvoj nima takšnih problemov, pač poskusi, najbolje res tako malo v kakšni enolončnici. Sicer pa ne vem, kam se vam tako mudi, saj ima še veliko časa, da proba čisto vso hrano.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

21.10.2008, 21:12

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Najprej ji daj stročji fižol.

clock-img

31.10.2008, 21:17

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Moj Jan fižol še ni probal. Je še veliko drugih stvari, ki jih bo še probal, fižol pa bom pustila čim pozneje ker napenja. Je star 11 mesecev.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

01.11.2008, 08:25

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Stročji fižol smo začeli uvajat nekje pri 8,9mesecu, v enolončnicah user posted image
Tisti navadni fižol pa nekje po 1.letu.

clock-img

01.11.2008, 21:51

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Naš je prvič jedel stročji in zrnat fižol v enolončnici že pri slabih 7 mesecih. Ni imel nobenih težav. (Tudi sicer ima super prebavo in ga ne napenja po nobeni hrani.)

clock-img

02.11.2008, 21:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem