cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

fiksna,prosim te za pomoč

clock-img

20.05.2010, 07:37

clock-img

lunica83

pencil-img

15

Zasledila sem namreč,da si ti uporabljala za nego svojih razpokanih bradavic kremo comfil.
sem spraševala in klicala okoli po sanolaborjih in nihče ne ve kaj je to za ena krema....
prosim za pomoč

clock-img

20.05.2010, 08:44

clock-img

NINA17

pencil-img

4

živjo.tudi sama sem rabila pomoč za bradavice in sem tudi jaz iskala to kremo oz.mazilo pa veš, da so se mi ponedod celo smejali mislim da je ta punca nas pošteno potegnila za norca-če neve gin.in pediater za to kremo in v lekarni celo v sanolaborju ker sem jih kar precej poklicala pa niso imeli pojma od te kreme-jaz ti lahko povem da sem si dajala lanolin obkladke in mazilo na prsa ter sem bila večinoma brez modrčka pa mi je pomagalo.sem pa bila zelo jezna ker se res nekatere fuul norca delajo ti prosiš za pomoč potem se pa norca delajo-sramota.nina

clock-img

20.05.2010, 09:35

clock-img

lunica83

pencil-img

15

sem jaz že tudi na to poštudirala,ko so mi rekli da je edina krema pod tem imenom za nego rane okoli stome.to je tista vrečka v katero se zbira blato pri ljudeh ki imajo težave s črevesjem,...

clock-img

20.05.2010, 09:39

clock-img

lunica83

pencil-img

15

kaj pa vem,meni ni delovalo po tem kar je pisalo,da bi se norca delala...sam da pa res čisto nihče ne pozna te kreme mi je pa čudno...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem