writing-img

film in podnapisi

clock-img

30.12.2008, 08:42

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

me zanima če katera ve, ali se da posneti divx s podnapisi, tako da so podnapisi na filmu, ne kot ločen file. sklepam, da se da, ker sem še snela s torrentov filme, ki so to imeli že "ugrajeno".

clock-img

30.12.2008, 20:44

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Seveda se da, ampak takih s slovenskimi podnapisi boš po moje našla bolj malo. Jih je večina s španskimiuser posted image , vsaj po mojih izkušnjah.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

30.12.2008, 20:56

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

vem, da se da povlečt dol film s podnapisi. ampak mene zanima,  če lahko to  sama naredim. če vprašam drugače, kako oni to naredijo? ali: imam file film in file podnapisi, ali se da to dvoje združiti v isti file?
mama pač nima dvd plejerja ki bi bral podnapise (oz. očitno jih ne, ker na cd-ju so zapečeni).

clock-img

03.01.2009, 22:11

clock-img

G in T

pencil-img

953

Na Partisu so poleg filma dodani še podnapisi.
V večini le teh.
Drugače pa podnapise najdeš na podnapisi net, pogledaš končnico filma in najdeš pravega.
Dalje pa najbrž veš.

clock-img

04.01.2009, 11:23

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

G in T, hvala za namig za tale partis, je dosti gor :P.
sicer pa meni je popolnoma jasno loudanje in vse kar gre zraven. niso me zanimale posamični fajli, ampak vse v enem. ampak vidim da nobnemu ni jasno ne kaj hočem ne kako se to naredi user posted image .

clock-img

04.01.2009, 14:05

clock-img

minabo

pencil-img

100

Tule je tema, ki te zanima. Zgleda zapletenouser posted image
https://slo-tech.com/forum/t285064

clock-img

04.01.2009, 17:30

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

user posted image minabo, točno to me je zanimalo, hvala. samo zgleda res zakomplicirano, ne vem če se mi bo dalo tolko za mamo  zafrkavat user posted image . hvala še enkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem