writing-img

fimoza - kje operacija in kdo

clock-img

27.09.2009, 20:52

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Živjo. Morda (upam, da NE) bo naš malček moral na operacijo zaradi fimoze. Kateri zdravnik je najboljši V LJ, MB ali CE. Ima katera kakšne izkušnje. Hvala.

clock-img

27.09.2009, 22:38

clock-img

girly

pencil-img

951

Kok pa je star vaš dojenček?ker nam je P rekla, da naj bi šel na to operacijo pri 3 letih,če se do takrat kožica ne bo raztegnila...

Kris je najin sonček :)

clock-img

28.09.2009, 17:16

clock-img

suzanica

pencil-img

270

eno leto. v bolnici so nama rekli, da bi moral iti čimprej. jutri imamo pa posvetovalnico. naša P je rekla,da se to počaka - nikakor ne pred 1 letom. tak, da sem čist user posted image . ne vem več komu zaupat, ker imam v zadnjem času fuuul slabe izkušnje z zdravniki in me je resnično groza.

clock-img

28.09.2009, 19:27

clock-img

girly

pencil-img

951

joj,to je pa res smotano,če vsak drugače govori.ne vem,kaj naj ti svetujem,po mojem je najbolje zaupat tistim,ki imajo s tem več izkušenj (verjetno v bolnici).upam,da boste uspešno rešili

srečno

Kris je najin sonček :)

clock-img

28.09.2009, 19:34

clock-img

luan

pencil-img

716

IZVIRNO SPOROČILO: girly

Kok pa je star vaš dojenček?ker nam je P rekla, da naj bi šel na to operacijo pri 3 letih,če se do takrat kožica ne bo raztegnila...

Tako je.Tudi tam kjer sem jaz zaposlena svetujemo staršem, da naj počakajo z operacijo fimoze dokler otrok ni suh.Saj se takp zmanjša možnost komplikacij kot so okužbe.
LP

clock-img

28.09.2009, 20:12

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Če otrom lepo lula v curku,nima ponavljajočih se vnetij ipd zadev potem ni nič nujno in ni treba na operacijo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem