writing-img

finančno nadomestilo

clock-img

23.02.2009, 14:25

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Prijateljica, ki živi na Brezovici lani ni dobila vrtca za svojega malčka in ker so jo zavrnili zdaj na podlagi vloge, ki jo je poslala dobiva nekaj več kot 200€ mesečno finančnega nadomestila za varstvo otroka na domu.

A katera ve ali to velja tudi za Ljubljano in kako prideš do teh vlog?

clock-img

23.02.2009, 14:49

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

prvič slišim  za kaj takega user posted image

clock-img

23.02.2009, 14:52

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Jaz imam doma tri,no dva predšolska pa še nisem slišala za kaj takega.Je pa res,da če otrok ni v vrtcu se poviša otroški dodatek za 20% to je pa vse.

clock-img

23.02.2009, 14:55

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Tudi občina Log Dragomer subvencionira domače varstvo. Se mi zdi, da je ooli 100€ na mesec.

clock-img

23.02.2009, 14:56

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

V nekaterih občinah je tako,da dobiš nadomestilo, če občina nima dovolj prostora  vrtcu.

clock-img

24.02.2009, 13:51

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Jaz sem spraševala 2 leti nazaj v Občino Ljubljana, pa mi niso nič odgovorili, pa sem jih 2krat vprašala.
Me pa zanima, kako je na tem sedaj - upam, da kaj novega.

clock-img

26.02.2009, 08:11

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

Uprašaj prijateljco pa boš vedela .
Jaz ko sem imela težave z vrtcem , ker so mojo vlogo vrgli na čakalno listo in so mi komaj najdli prosto mesto , sem srečala eno gospo ki mi je rekla , če ti oni  neki zaje***  so ti dolžni poiskati VARUŠKO  na domu da ti otroka merka ali finančno nadomestilo dati .Samo oni poskrbijo da jim ni treba plačat.
Tko da najbolj bi bilo če bi ti uprašala prijatelco za kaj joj dajajo F.Nadomestilo ????

Jaz sem tudi to prvič slišala , tko da nevem , mogoče ti kera druga kaj več pove ...
LP

< Sporočilo je popravil ELMA -- 26.2.2009 8:12:47 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

26.02.2009, 08:20

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

A ni logično,da če je otrok sprejet v vrtec, da se finančno nadomestilo za varstvo na domu prekine?

clock-img

26.02.2009, 14:47

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Samo 2 občini v celi Sloveniji dajeta ta nadomestila. Ljubljana ni vmes. Ena je Log Dragomer in druga Brezovica. Druge tega žal ne dajejo. Vsaj januarja je bilo tako. Jankovič je rekel, da jih ne bo dal, ker lahko občino spravi na kant.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem