writing-img

fino mencanje

clock-img

22.09.2005, 08:30

clock-img

buča

pencil-img

825

men pa je tko fino,kt se s Piko skupaj zvečer uleževa,potem pa jo čoham,k ji paše ona pa k men nogice stisne in full menca...mene to kr uspava...pa jest tud mencam očija ni,kt ponoč dela,potem sva pa kr s tamalo skupaj,pa mencava ....a ve,pa vaši sončki tud klej mencate
............kr neki,sj vem

clock-img

22.09.2005, 09:16

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Tudi, tudi. Mene pa Neža tak lubčka ko greva spat, pa po laseh mi šari, pa momlja mami moja...se kar stopim. Pa trije medvedki in telebajsek Po se z nama crkljajo. Včasih še ati,če ni kaj pomembnega na TV

clock-img

22.09.2005, 11:50

clock-img

puncica

pencil-img

9847

jst je še pa pobožat ne smem, ker se dere ko zmešana, in sem zarad tega že čist nesrečna. Sem edina mama, ki jo hčera ne mara al kaj

clock-img

22.09.2005, 11:54

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Moja 15m stara hči mi od začetka zaspi v naročju. In sicer tako, da je obrnjena k meni, nogice ima narazen in se stiska k meni. Vmes jo moram čohati po laseh in hrbtu, zadnje čase ji ful paše, a jo čohljam po nogicah. In tako zaspi...potem jo seveda dam v svojo posteljico, kjer do jutra lepo mirno spančka.

To stiskanje in čohanje nama ful paše, vmes se še kar naprej lupčkave, da prineseve not za čas, ko spi

clock-img

22.09.2005, 13:57

clock-img

Anonimen

Joj, kdaj bo že to, ko mi bo rekel: Mami. Komaj čakam!

clock-img

24.09.2005, 04:49

clock-img

Vera*

pencil-img

647

puncica,tudi Rok se meni nikakor ni pustil stiskat in lubčkat.Šele zdaj ko je že pravi dec,se stisne zvečer in mi da lupčka.user posted image

clock-img

24.09.2005, 11:17

clock-img

Anonimen

Naša se tud še  ne stiska. Komaj čakam da se bova stiskale, pa cerklale... Pa da mi bo rekla mami.
Uf. Kdaj bodo prišli tisti časi.
lp
Tash

clock-img

24.09.2005, 11:33

clock-img

Anonimen

Ni lepšega na svetu kot slišati besede: "mami moja mami" in "meka,meka"(mleka), pa tako se stiska k meni, ponoči pa jo nekaj matra, me kliče, pa vpije"niki, niki" ne vem kaj bi to pomenilo ? ,
zjutraj je naravna budilka, jo za v vrtec ni treba buditi, že vpije "pa pa"
- ravno danes je dopolnila 17.mesecev :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem