writing-img

first sign duo

clock-img

22.11.2009, 12:42

clock-img

Anonimen

Spoštovane!
Danes sem delala prvič ta test. Pokazali sta se user posted image  (ena bolj rahla vendar vidna).user posted image A je to touser posted image ? Še nekaj...15 sek sem držala konico v urini - je to prav, al samo namočiš in navpično držiš 15 sekund in položiš?! Ne se smejat, ampak res delam to prvič. HVALA za odgovore in razumevanje user posted image

clock-img

22.11.2009, 12:46

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

verjetno so zraven tudi navodila, kako se uporablja...

sicer pa, če sta user posted image potem si user posted image čestitam user posted image user posted image

clock-img

22.11.2009, 13:04

clock-img

Anonimen

HVALA sem zeloooooo vesela, če je tako. Drugače pa piše - namočimo v urin in držimo v navpičnem položaju 15 sekuser posted image

clock-img

22.11.2009, 13:11

clock-img

divans1

pencil-img

2547

To je to!!! Čestitam!!!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2009, 15:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Če sta dve črtici si noseča. Tako ali drugače.

user posted image

clock-img

22.11.2009, 17:02

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Čestitke za user posted image - itaq da je prav pokazalo!

clock-img

22.11.2009, 17:45

clock-img

isobel

pencil-img

289

Jaz sem delala ta First Sign duo, ko sem bila prvič noseča. Obe črtici enako močni in izraziti. Pred dobrim mesecem sem spet delala test First Sign duo in mi je pokazalo eno močno črtico (kontrolno) in eno rahlo (tisto, ki kaže nosečnost). Dva dni kasneje sem test ponovila in je bil popolnoma negativen. Temu je sledila M. V vseh primerih sem imela urin v lončku in sem palčko držala navpično navzdol 15-20 sekund. Nato sem jo položila v vodoravni položaj.

clock-img

22.11.2009, 17:46

clock-img

isobel

pencil-img

289

15-20 sekund palčko držiš v urinu, seveda.

clock-img

23.11.2009, 09:49

clock-img

kapitan jan

pencil-img

91

Meni je zamujala 8 dni. Seveda sem mislila, da sem noseča. Ko sem čakala na rezultat testa, sem že razmišljala o tem, kako bom povedala, pa o trebuščku, majhni štručki,... Nisem mogla razumeti, ko sem zagledala le eno črtico. Zvečer pa sem tudi dobila menstruacijo, tako da dvoma ni bilo več. Denar stran vržen za test,  haha.. raje bi počakala do večera..haha
Prej nisem razmišljala še o enem otroku, od takrat pa se kar malce poigravam s to mislijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem