writing-img

fisher price..........

clock-img

02.06.2008, 13:37

clock-img

ključek

pencil-img

9047

če me spomin ne vara, ni bilo tako dolgo nazaj govora o tej skupini igrač..............ki naj bi bila nevarna za otročke.............a to vse igrače, ali le posamezni izdelki?? ker meni je všeč njhivo vrtiljak z medvedki za na posteljico?? takle.............

user posted image

ima katera kakšno slabo izkušnjo z igračkami fisher price???

clock-img

02.06.2008, 14:22

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz imam nekega polžka, ki se noter meče kocke treh oblik. in nimam problemov..mogoče parket trpi, ker mala vse meče naokoli...

takih vrtiljakov pa nisem imela ker se mi zdijo nesmiselni.....

clock-img

02.06.2008, 14:45

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Mi mamo malenskost drugačne medvedke, ampak isto zadevščino. No sedaj jo bo dobil naš 2 user posted image . Pri prvem je bila ful uporabna, le baterije ful pije. To edino.

Drugače je pa pri hiši kr nekaj didaktičnih igrač omenjene firme, ki so za moje pojme čist vredu. In preživijo marsikaj.....

clock-img

02.06.2008, 15:24

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Naš mali ga je imel in se je super obnesel, pa še baterije so dolgo zdržale user posted image .

clock-img

02.06.2008, 19:55

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Ta vrtiljak ni bil na seznamu,tako da ga lahko kupiš,meni se je pokvaril tako da smo kupili drugega od druge znamke

clock-img

03.06.2008, 08:49

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Mi imamo kar veliko njihovih didakticnih igrac, pa smo zadovoljniuser posted image . Ne vem no,....

Tale vrtiljak pa se tudi meni zdi full dober, ga bomo sedaj kupili (edino kako akcijo cakamo, ker je kar precej draaaguser posted image ).

clock-img

03.06.2008, 09:58

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Tale vrtiljak pa se tudi meni zdi full dober, ga bomo sedaj kupili (edino kako akcijo cakamo, ker je kar precej draaag ).

če kje zaslediš akcijo...............prosim sporoči!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali bom pa jaz tebi!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:28

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Zmenjenouser posted image user posted image user posted image ! Upam, da ga kmalu odkrijevauser posted image user posted image !

clock-img

03.06.2008, 14:33

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR
Tale vrtiljak pa se tudi meni zdi full dober, ga bomo sedaj kupili (edino kako akcijo cakamo, ker je kar precej draaaguser posted image ).

Kakšna pa je "primerna" akcijska cena? Ker Baby center ga ima fuuuuul precenjenega! Redna cena v Müllerju je cca. 40€

Ali pa rabljen - ravno take precejkrat zasledim da se prodajajo. Mi ga imamo tudi, pa ga kaj ekstra nismo uporabljali. Občasno ga pa še vedno prižgem, ni pa nikoli nobenega od otrok kaj ekstra zanimal.

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 3.6.2008 14:35:08 >

clock-img

03.06.2008, 16:04

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Reees, v Mullerju je toliko cenejsi? user posted image , dobro, da ga nismo kupili v BC.

Hvala AjdaN.user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 17:34

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Mi imamo tak vrtiljak, je sicer lep na pogled in funkcija z lučkami na stropu ni slaba, vendar pa so tile trije medvedki precej določasni in pogrešam kakšne bolj živo pisane fiurice. Včasih kar sama kaj gor obesim.

clock-img

05.06.2008, 22:48

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Mi mamo dost bl pisan vrtiljak z lučko in muziko. Zanjimiv je bil par dni, pol pa nič več. Zdaj se sm še prah na njem nabirauser posted image

clock-img

05.08.2008, 11:02

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR

Kakšna pa je "primerna" akcijska cena? Ker Baby center ga ima fuuuuul precenjenega! Redna cena v Müllerju je cca. 40€

Ali pa rabljen - ravno take precejkrat zasledim da se prodajajo. Mi ga imamo tudi, pa ga kaj ekstra nismo uporabljali. Občasno ga pa še vedno prižgem, ni pa nikoli nobenega od otrok kaj ekstra zanimal.

v mullerju v SLO misliš? v BC je 60 e, na ebayu in na mytoys pa ful cenejši.

clock-img

05.08.2008, 12:38

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

Ja! Vsaj v KR vem da ga imajo za to ceno.

clock-img

05.08.2008, 14:53

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

Ja! Vsaj v KR vem da ga imajo za to ceno.

to pa se splača. 20 e razlike ni tako malo. bom prečekirala pri nas, vendar dvomim, ga še nisem zasledila.
ajdaN, bi te prosila za eno huge uslugo. v primeru, da ga pri nas v mullerju ni, bi mi g abila pripravljena iskati in poslati, pa ti plačam po povzetju? kolikor vem poštnina naj bi bila okrog 5e, pa bom še vseeno na boljšem. če ja, mi javi preko ZS, bom pa še prej sama pogledala, če ga morda imajo pv našem mullerju.

clock-img

05.08.2008, 18:41

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Ja, v KR ga imajo, in res stane 40 eurov. Kaksna razlika, me je cisto presenetilo, dobro, da ga nismo v BC kupiliuser posted image .

clock-img

05.08.2008, 18:48

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Sedaj sem za foro se na stran od Toys r us pogledala, in stane 30 evrovuser posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem