writing-img

flaška z ročaji

clock-img

15.09.2005, 22:11

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Mene pa zanima, KDAJ naj kupim flaško z ročaji oz. samo ročaje, da si bo mali lahko sam držal flaško???

Imamo Avent flaške, pa sem videla da se da dobit samo ročaje in gor prišraufat...

Zdaj je začel še nekaj grabit flaško (star bo jutri 3 mesece), pa si jo že kar sam drži, samo še nima prstkov iztegnjenih, ampak drži bolj tako s pestjo... Tudi ropotuljice npr. še ne more prijet ali pa kakšnega obročka, vidim pa, da že poskuša npr. prijet moj rokav ali pa plenico in jo stiska v pesti..

Kaj menite???

clock-img

15.09.2005, 22:22

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ročaji ni so problem, problem je duda. ker če otroček grabi in se igra s stekleničko, začne ven tečt. Mi smo pri ta prvem uporabljali aventovo stekleničko in nastavek za pitje namesto dude-od rojstva. PRi njem ni bilo problema, ker tam nič ven ne priteče

clock-img

16.09.2005, 08:30

clock-img

mia-1

pencil-img

147

Hoj mi smo jo tudi prejsnji teden kupili in jo kr lepo drzi-no vcasih se bolj igra.Mi tudi nimamo dude ampak tist nastavek z luknjicami pa mu kr gre(nastavek je od 3 mescev dalje).

clock-img

16.09.2005, 16:40

clock-img

inna

pencil-img

85

Mi smo kupili pri treh mesecih pa ni bla tko navdušena na njih zdaj je stara pet pa si drži flaško brez ročajov samo nagnat si jo še ne zna

clock-img

16.09.2005, 19:38

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Tudi naša že fajn grabi flaško, jo kar objema z malimi prstki Na ročaje še ne bomo šli, ker je koordinacija še preslaba, da bi si znala sama držat.

Saj boš sama videla, ko bo mali sposoben držati flaško. Poskusi vsake toliko časa. Če drugega ne, je za otročke to zanimiva igra

clock-img

16.09.2005, 19:54

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Čisto od tebe odvisno. Tako z ročaji, kot brez njih znajo držati stekleničko. Pojma nimam kako, saj so kar konkretno široke glede na njihove rokica.

clock-img

16.09.2005, 21:01

clock-img

vrtnica777

pencil-img

63

jst mam pa ročaje že od samega začetka in kolikor jaz pomnim je vedno držal za ročaje ko sva jedla po flaški samo držati sem jo morala, no sedaj jo pa že zna nagniti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem