writing-img

fluorove tabletke

clock-img

13.05.2005, 08:25

clock-img

Bela

pencil-img

731

kako je s temi tabletkami, mene je mal strah jih dajat malemu.
Sm slišala, da so zelo škodljive in tud zobozdravnica ni glih dala pozitivnega mnenja glede njih.
Znanstveniki trdijo, da je fluor strupen in so ga iz nekaterih zobnih past izločili.

clock-img

13.05.2005, 08:35

clock-img

Anonimen

Mi smo te tabletke dobili prejšnji teden. Meni je pediater rekel, da bodo zobki kasneje močnejši. Jaz dajem ta mali (za zdaj). Stara je 1 leto, in ima 1/2 zob. :)

clock-img

13.05.2005, 08:43

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moj foter je zobozdravnik, dolgo je delal kot šolski z., pa mi jih je odsvetoval. Ne vem sicer, kdaj se to dobi pri pediatru, mi jih še nismo.

clock-img

13.05.2005, 08:44

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pr nas jih sploh niso dajal...

clock-img

13.05.2005, 08:48

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

MI smo jih dobili na posv. pri 9. mesecu. Dam ji 1-2 na teden. Danes je dobila prvo.

clock-img

13.05.2005, 08:49

clock-img

Anonimen

Nam ni noben nikol nč reku - ne pediater ne zobar.

clock-img

13.05.2005, 09:21

clock-img

lin

pencil-img

2504

Nam jih je dala pediatrinja.
Ker sem bla tudi sama v dvomih,ker sem slišala veliko slabega o njih(tabletkah)sem povprašala mojo pediatrinjo, kateri mi je povedala:
Da to je bil preplah ker v nekaterih državah (mislim da Francija)niso kontrolirali stopnjo fluora v teh tabletkah in je bla prekomarna in zato so ble take posledice kot se govori.
Samo dostikrat ljudje slišimo samo nekaj na pol, pol pa takoj označimo za slabo.
Ona mi je rekla da mi zagotavlja,da pri nas v SLO redno preverjajo stopnjo fluora v teh tabletkah in da kao SLo je vzgled vsem ostalim državam na podroćju tega,da se kao nekateri hodijo k nam šolat,......to so njene besede.
Mene je prepričala in ji dajem vsak dan eno,no kakšen dan tudi pozabimo.
Je pa moja svakinja dajala svoji punčki redno in ima zelo lepe zobke,čeprav onadva nimata nevem kako lepih:)
Mi je pa rekla še to da ona mi jih priporča ,nemore me pa prisilit!

clock-img

13.05.2005, 09:29

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hmmm....Lin. Meni je rekla pediatrinja 3 na teden, ne vsak dan eno.:zmeden2:

clock-img

13.05.2005, 10:52

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mi smo ji dajal, oz. ji dajemo ko se že spomnim, joj zdej pa že dolgo nisem dala, kak mesec. Mater morm kako tabletko poturit:)-

clock-img

13.05.2005, 10:54

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pri nas so jih ukinil baje...ravno zaradi dvomljivosti o strupenosti...

clock-img

13.05.2005, 11:06

clock-img

Anonimen

Ja, mi jih tudi nismo nikoli nikjer dobili. No ja, pri zobarju še nismo bili. Ampak mu jih ne bom dala.

clock-img

13.05.2005, 12:41

clock-img

Anonimen

Jaz jih jem. Če meni škodi... pa... - saj so moji tako ali tako full slabi (zboje namreč).:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

13.05.2005, 13:59

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

mi jih pri prvi nismo dobili, je bila pediatrinja proti naj bi delale krhke in rumene zobke), pa imamo še vedno lepe zobke

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem