cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

folna kislina??

clock-img

05.05.2006, 21:46

clock-img

jasnika

pencil-img

887

mene pa zanima, če vse ki načrtujete oz delate nauser posted image , jemljete folno kislino?jaz jo sedaj že dober mesec jemljem, pred 5 leti ko pa sem bila tudi noseča pa sploh nisem vedela za fk in mi je ginekologinja niti ni omenila, pa sem takrat zanosila v prvo pa čez nosečnost nisem imela nobenih težav, pa tud hčerka je sedaj zdrava.
lp

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

clock-img

05.05.2006, 21:55

clock-img

Elysabeth

pencil-img

233

Ja...načeloma naj bi jo jemala, ja. Zelo je zaželjeno če se jemlje že v fazi načrtovanja, nič hudega pa tudi ni če se jo začne jemati takoj ko izveš da si user posted image . Tudi jaz sem jo jemala nekaj mesecev, potem pa prekinila....če pogledam nazaj bi jo sedaj jemala že 2 leti user posted image , ker še vedno čakam magični +!
Ker pa vidim, da enega otroka že imaš...ti toplo priporočam! Želim ti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image .

clock-img

06.05.2006, 12:02

clock-img

iwa

pencil-img

824

Men je G rekla da je folna pač preventiva ki ne more škodit in lahko sam pomaga pri razvoju v prvih 3 mesecih nosečnosti. Pa glede na to da je to vitamin ki nima škodljivih učinkov, si mislim zakaj pa ne bi naredila vse kar lahko za zdravo user posted image . Jest jo jemljem že 3 mesece pa šele prvi mesec delamo na user posted image . Pa čimprej vsem želim user posted image user posted image !

Življenje je lepo!

clock-img

06.05.2006, 15:55

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Ojla!

Tudi jaz jemljem folno kislino. 31.3. sem prenehala s KT in sedaj pridno delamo. Takoj ko sem prenehala s KT sem pričela s folno kislino, in sicer 2 tabletki na dan, ker sem pač jemala KT. Zanima pa me, če moram ko zanosim, še vedno jemati 2 tabletki na dan ali potem samo eno?

Hvala in lp

clock-img

06.05.2006, 16:35

clock-img

inja2

pencil-img

600

Ojla!

Tudi jaz jem folno že nekaj mesecev, od kar delava na user posted image . Mi je pa ginekologinja rekla da je čisto dovolj da pojem eno tabletko na dan.
Upam da vse čimprej zagledamo user posted image

lp, m

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem