cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

fond polica ali varčevanje

clock-img

25.05.2007, 11:43

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Pozdravljene,

Z možem sva se odločila, da bova za najina otroka nekje odprla račun in vsak mesec nanj položila na otroka do 30 €. Ker bi rada za ta denar dobila najboljše in ker več glav več ve, bom tukaj vprašala kje se najbolj splača odpreti račun za varčevanje ali  se bolj splača odpreti fond polico pri Sloveniki.
Kako oz. kje pa imaste kaj pri vas?

clock-img

25.05.2007, 12:52

clock-img

total

pencil-img

4453

Lahka varčuješ al pa v obliki štipendije,za pol ko je polnoleten.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

25.05.2007, 15:28

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Obstaja več variant: med njimi, kakor je bilo že omenjeno tudi štipendijska ali kakšna druga polica, ki prinaša socialno varnost, ki jo fond police. Če želiš o tem kaj več izvedeti, mi lahko pišeš na ZS, saj se moj mož s tem ukvarja in bi tebi in tvojemu možu lajko postregel z bolj izčrpnimi informacijami.

LP

clock-img

25.05.2007, 19:02

clock-img

Anonimen

Jaz sem se odločila za "fondpolico"-KD group.In včeraj sm sklenila pogodbo z njimi,za pokonjinsko varčevanje.Men se zdi super.Za začetek pa bom na račun položila vsak mesec 25 evrov.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2007, 19:04

clock-img

Anonimen

Aja,pa za "fondpolico" imam enega res krasnega človeka,ki bi ti to vse razložil brez pričakovanja,da jo skleneš.Potem se odločiš sama.

clock-img

13.08.2007, 11:22

clock-img

Gregorius

pencil-img

2

Pozdravljeni!

Največ za isti denar se danes dobi pri Merkur zavarovalnici (Super 10+ (kjer si brezplačno zavarovan za 9 bolezni + otrok od 3-18 leta za vse te bolezni) in Vario Top).

Če koga kaj več zanima, naj pošlje zs.

lp, Grega

clock-img

13.08.2007, 13:22

clock-img

Gregorius

pencil-img

2

Prav tako je možno štipendijsko varčevanje (KIV).

lp, Grega

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem