cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

fontanela

clock-img

04.09.2005, 11:28

clock-img

štimana

pencil-img

47

Dan,
stari smo 7m in na zadnjem pregledu je pediatrinja ugotovila, da ima nas malcek že precej zaraslo fontanelo. Jaz je sploh več ne otipam, ona jo je pa čisto mičkeno.
Zanima me, kdaj ste pri svojih otročkih opazile, da se je fontanela zarasla. Nekje sva zasledila da med 6 in 18 mescem.
Opozorila naju je tudi, da naj spremljava rast glavice. Ali ima katera od vas kakšno izkušnjo s tem? Kaj če se prezgodaj zaraste? Ali so lahko kakšne posledice? Ali se s čim zdravi?

Hvala vsem - dio.

clock-img

04.09.2005, 11:30

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Hm, ne bi ti znala pomagati, mi imamo ravno obratno, frontanela je pri skoraj desetih mesecih še zelo odprta.

LP

Pi-kica

clock-img

04.09.2005, 16:58

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Joj, jst pa sploh ne vem, kdaj se je zarasla...

clock-img

04.09.2005, 22:18

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Pri 11 m se mi zdi še vedno odprta

clock-img

04.09.2005, 22:56

clock-img

fani

pencil-img

21

Poglej pod www.mama.si    pod "dojenček" imaš članek "lobanjske mečave pri dojenčkih".
Pa še vprašanje; KAKO se prilepi slikica k sporočilu? Gledam,kako sladke otročke imate, pa bi jaz tudi svojega pokazala....Sem šla na svoj "profil" pa mi javlja,da je slika prevelika - kako jo zmanjšati???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem