writing-img

forum za bodoče očete

clock-img

18.10.2006, 08:48

clock-img

zrak

pencil-img

1566

user posted image  zamina me če obstaja kakšen forum (mogoče sem spregledala user posted image ), kjer naj bi si izmenjavali razne izkušnje bodoči očetje user posted image ..
Ko sem pravla mojemu user posted image  za ta forum me je vprašal če obstaja kaj takega tudi za moške... user posted image boo ne vem... prav me zanima kaj bi pisali.. kako smo tečne, kako morajo prinesti kozarec vode, kako morajo masirati otečene noge..user posted image user posted image , prav zanimivo bi bilo brati njihov klepet..
a obstaja kaj takega user posted image

clock-img

18.10.2006, 08:51

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

je ja, očkov forum - samo očkov je tu gor bolj malo user posted image user posted image user posted image no, enih par se jih že najde

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

18.10.2006, 13:33

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Očkov forum ima tudi reija mama, majo ful tem, pa tud mame gledaj(m)o. en mare je pravi guru ima že ful izkušenj (beri 4 otroke)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem