writing-img

forum za mojega 20 mesečnika

clock-img

25.07.2006, 16:46

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Mama na ringaraji, sinu se pa tale forum bolj dopade user posted image user posted image . Za primer ena tema.

http://www.traktormasine.mojforum.si/traktormasine-about36.html

Čim kaj delam za računalnikom, pride k meni in: "gledala traktorje". Enkrat sem mu pokazala en traktor na računalniku in zdej moramo vsake toliko gledat. Pa sem zasledila tale forum. user posted image user posted image user posted image  Sinu se prav dopadeuser posted image .

clock-img

25.07.2006, 17:17

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

No vidiš, imaš bodočega kmeta doma!user posted image

clock-img

25.07.2006, 17:43

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2006, 18:05

clock-img

barbara b

pencil-img

589

O super, moj user posted image bo navdušej, jih obožuje.

clock-img

25.07.2006, 19:47

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Ko sem našemu vnučku pokazala traktorje je bil navdušen. Sem dobila občutek,da se našemu ministru za kmetijstvo ni treba bati,da mu bo zmanjkalo kmetov.
user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

25.07.2006, 21:04

clock-img

dory

pencil-img

8852

Nas se tud nagiba k temu da bo kmet...fletno vozi svoj mali traktor in veselo dirka po sosednjih njivah v upanju,da bo lahko kej pomagal....taprav kmet bi reklauser posted image

clock-img

25.07.2006, 22:13

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Joj pa kaj je na teh traktorjih? Mi2 sva prejšnji teden šla kupovat tricikel, pa je mulc samo na traktorje trzal user posted image ...

clock-img

25.07.2006, 23:21

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pri nas sem pa jaz usekana na traktorje, pa na bagerje in take rečiuser posted image . Tale link je šel takoj med priljubljeneuser posted image

clock-img

26.07.2006, 12:16

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Po mojem imajo fantje to s traktorji, avtomobili ipd. že v genih.
Tudi "taprave" traktorje moramo vsak dan vsaj dvakrat na dan hodit gledat. Imamo dve kmetiji v bližini in na vsaki po dva traktorja (vsi zeleni, žal). Vsak dan preštet, če so vsi štirje še tam, kaj delajo..

clock-img

26.07.2006, 12:18

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

IZVIRNO SPOROČILO: mama54

Ko sem našemu vnučku pokazala traktorje je bil navdušen. Sem dobila občutek,da se našemu ministru za kmetijstvo ni treba bati,da mu bo zmanjkalo kmetov.
user posted image

lušna kravca user posted image

clock-img

26.07.2006, 12:21

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Janička, me veseli, da sem ti malo polepšala dan..user posted image .
Gledava jih tudi na strani, kjer prodajajo rabljene.

http://www.bager.org/index.php?id=136

Pri enih so celo neke zelo hecne cene - 1eur user posted image . Mogoče si ga pa privošči user posted image . Jaz biga kar za roj.dan sinu kupila, samo kaj ko ga nimamo kam dat!user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2006, 13:26

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

user posted image user posted image  Tudi jaz obožujem traktorje user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem