cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

forum za vzgojitelje in vzgojiteljice

clock-img

24.10.2009, 08:58

clock-img

anikabd

pencil-img

253

Mogoče katera ve, če kje na spletu obstaja kakšen forum za vzgojiteljice in vzgojitelje, kjer si izmenjujejo izkušnje, pridobivajo informacije...

Mi imamo se fajn ce vam prav je al' ne nam važno je le da imamo se fajn.

clock-img

24.10.2009, 15:48

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Vsaka fakulteta ima forum na spletu.Poglej pod Pedagoško fakulteto.Mogoče najdeš kaj, kar te zanima.Kaj te drugače zanima?
Aja, SVIZ ima tudi razne forume.
http://www2.sviz.si/forum/

clock-img

24.10.2009, 15:52

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Tudi js bi bila vesela kakšnega takega foruma..oz debateuser posted image user posted image

clock-img

10.11.2009, 23:27

clock-img

anikabd

pencil-img

253

Veliko stvari me zanima. Delo v skupini, dogovarjanje , teme, sodelovanje s starši, govorilne ure, projekti...skratka vse kar se tiče dela vzgojiteljev. Pogrešam debate, izmenjavo izkušenj, ...
Nekaj podobnega kot je ta forum, na konkretnih primerih.

Mi imamo se fajn ce vam prav je al' ne nam važno je le da imamo se fajn.

clock-img

22.03.2014, 11:14

clock-img

glama

pencil-img

1

Prosila bi vas za pomoč. Kako naj izpeljem govorilne ure? Kaj povedat o otroku in kaj ne? Ali obstaja še kakšen forum za vzgojitelje? Še marsikaj me zanima.

clock-img

22.03.2014, 14:32

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: glama

Prosila bi vas za pomoč. Kako naj izpeljem govorilne ure? Kaj povedat o otroku in kaj ne?

Poveš, kar je pomembno:
Socialno - kako deluje v skupnosti razreda; je zadovoljen, aktiven, ima prijatelje ali ne, je osamljen, boječ, težko naveže stik in če bi bilo dobro pri tem kaj pomagat (tisto, kar bi otroko zmogel); je agresiven ali se zna skupini prilagodit in najti svoje mesto ali ne.
Učno - dohaja snov, skoncentriran, vedoželjen (ga vse zanima), kaj ga še morda posebej. Ne govoriš pa o tem, kaj bi moral znati, da bi dobil višjo oceno.

Govorilne ure naj bi poudarile tisto bistveno, kar je pri otroku dobro in tudi tisto, kar je treba spremeniti, to je najtežje in tukaj potrebuješ največ občutka. Npr. pri otroku, ki je do sošolcev agresiven in jih tepe, grize, karkoli, nimaš veliko izbire, da bi olepšala zadeve - s tem mora nehat, sicer sledi vzgojni ukrep; vse ostalo je veliko lažje, če nimaš staršev, ki bi bili občutljivi na vsako besedico. Ampak tukaj je tvoj prostor, da si ustvariš svojo avtoriteto, ki jo boš kot učiteljica imela - ali pa tudi ne.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.03.2014, 16:13

clock-img

alda

pencil-img

3570

Na FB je veliko skupin zaprtega in odprtega tipa

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

22.03.2014, 19:04

clock-img

alda

pencil-img

3570

https://www.facebook.com/groups/43408722718/

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem