writing-img

fosilke,zdej ko bi mogla prit je pa ni.......

clock-img

21.10.2005, 08:41

clock-img

naja78

pencil-img

2169

pa jo moram res nujno dobit,najkasnej danes,ker se mi potem datum ne ujema z datumom laparoskpije.imam jo 24.novembra.

računala sem,da če dobim danes,21.10.,jo bom naslednji mesec dobila 20.-22.11.,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .res da traja 2 dni,ampak me skrbi,ker je to takoj po user posted image .
se je kateri to že zgodilo.????pomoje me navjo vzel.user posted image

please,naj ena scopra zvarek in zacopra mojo user posted image ,da danes pride.user posted image nisem,ker mam hud pms in je tik pred zdajci,samo da ne vem a so v špilu še kaki dnevi.

kr jokat grem....in pol nam mogla it poštimat 24.11.zadeve v mojem vampu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2005, 09:54

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Mogoce je pa sploh ne bo? user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

21.10.2005, 10:16

clock-img

fipi

pencil-img

418

Ojla!

Hja, jaz sem tudi imela pred nekaj meseci PMS in čakala na user posted image , in čez dva dni izvedela, da sem user posted image .

Tako, da nikoli ne veš, lahko pa si user posted image .

Čao.

clock-img

21.10.2005, 11:09

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

a veš kwa pomaga.....spij 2 deci črnga...čist zares,to pomaga!!!!

clock-img

21.10.2005, 11:18

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jast bi mogla jit na laparosk.Pa nišem šla,ker sem postalauser posted image .Na sredo sem test naredila,pa je biluser posted image ,na ponedeljek bi morala it notr,pa sem šla na odvzem krvi za ß-HCG.Po treh letih neuspešnih poskusov zauser posted image .Nato pa eden za drugim.user posted image user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

21.10.2005, 12:12

clock-img

Anonimen

Punca, mogoce je pa to to ?!? user posted image user posted image

Drzim pesti zate, javi se kako in kaj bo z user posted image !

clock-img

21.10.2005, 16:28

clock-img

naja78

pencil-img

2169

jest,še kr čakam in čakam,pa sam žrem.ko user posted image .grem pa tud na 2 dcl rdečga.pa krvomočnico sem po 1 letu pila ......vam javim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem