cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

fredovi obroči

clock-img

14.12.2007, 13:38

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mene pa zanima, če je možno, da kupiš za začetek namesto največjega rdečega obroča, kar oranžnega, ki je manjši? naša pika je zelo rada v vodi in jo moti, ker z rokicami ne doseže do vode, da bi čofotala po njej...

clock-img

14.12.2007, 14:14

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Rdeč je najmanši, oranžen pa večji. No karkoli boš kupla ti iz lastnih izkušenj svetujem, da ne kupuješ prevelikega. Mojmu user posted image  je bil že rdeč prevelik in je bil totalno vkleščen v obroču, tako da ni kaj dosti užival, celo jokal.

lp

clock-img

14.12.2007, 15:21

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

Rdeč je najmanši, oranžen pa večji

piše da je ravno obratno, za prvo stopjo-rdeč obroč, ja največji

clock-img

14.12.2007, 15:58

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Naš ima rdeč fredov obroč, ki je za dojenčke. Sicer ni več dojenček, ampak ga še vedno uporabljamo.

Edino en nasvet... ne kupuj prevelikega, da ti ne zdrsne v vodo. In bodi pozorna... meni se je mali v rdečem fredovem obroču obrnil na glavo in to na plavalnem tečaju. Od takrat ga ne izpustim izpred oči niti za sekundico. Sicer sem se jaz bolj ustrašila kot mali, ampak ni blo fajn.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

15.12.2007, 21:23

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mislim, da je za 7-mesečno pikico še vedno bolj primeren rdeč obroč. Veš, to, da z rokami na prvi stopnji še ne dosežejo vode, je prav namen po konceptu plavanja s fredovimi obroči. Zato, ker naj bi najprej "delali" z nogami. Tako nekako razložijo na tečaju. Meni je bilo super hodit na to plavanje z dojenčki.user posted image
Naš fant je bil še letos na morju v ta rdečem obroču (takrat star skoraj dve leti), mu sploh niso ustrezali rokavčki.

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

16.12.2007, 12:37

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Ko bo malo zrasla, bo tudi v rdečem obroču z rokami dosegla vodo. 

clock-img

16.12.2007, 21:04

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

ja, sej sem kupila rdečega, drugih sploh imeli niso...upam da ji bo všeč! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem