writing-img

friska pri 6 mesecih

clock-img

16.11.2009, 15:37

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

drage mamice jaz vas pa prosim za eno pomoč na podlagi vaših izkušenj. Naš Nik je star  6,5 mesecev in zadnjih nekaj dni kaka zelo pogosto 3X na dan blato pa ni trdo oz. kompaktno ampak bolj tekoče. Ne vem ali je to driska? Se še dojiva imamo pa že 3 obroke GH na dan. Drugače je dobre volje, nima vročine alih kakšnih drugih znakov da bi mu kaj manjkalo. Je pa res da je bolj tekoče blato od takrat ko sva ponovno začela devati kapljice AD3 prej jih kak mesec in pol nismo dajali, ker jih nismo imeli, zdej pa smo jih na posvetovalnici dobili in jemljemo polno dozo torej 10 kapljic na dan.

Hvala za vsako vašo izkušnjo oz. nasvet.user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

clock-img

16.11.2009, 15:53

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Uf, mi nikoli nismo imeli toliko kapljic na dan...
Je pa tudi naš je po AD3 imel večkrat drisko in so mu jih zamenjali za D3, ki so zdaj OK.

clock-img

16.11.2009, 15:58

clock-img

Tea 1

pencil-img

67

Naš sonček (7m) tudi kaka 3 krat na dan, včasih bolj tekoče, včasik manj, zelo redko pa ma kompakten kakec.
Jaz mislim, da to če je blato nekoliko bolj tekoče še ni driska(to je čisto vodeno blato, pa po mojem tudi večrat kot 3 krat na dan).
Opažam pa, da je odvisno tudi kaj je. Po marelicah je imel recimo zelo tekoče blato.

clock-img

16.11.2009, 17:50

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mi smo imeli 10 kapljic. P je priporočala 5 zjutraj, 5 po kosilu. Naš sicer ima še boljšo prebavo, včasih tudi po 6x na dan kaka. Kakce je mehek, včasih malo bolj, ampak to ni driska in je vse normalno. Ni pa od AD3, ker jih poleti nisem dajala in je bilo isto.

clock-img

16.11.2009, 19:34

clock-img

Volga

pencil-img

9346

sori, vem, da si se zatipkala, samo F riska user posted image

clock-img

16.11.2009, 20:45

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

user posted image user posted image user posted image  a me poznaš?

clock-img

16.11.2009, 20:47

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

user posted image user posted image user posted image  a me poznaš?

ne. Zakaj?

clock-img

16.11.2009, 20:49

clock-img

miapia

pencil-img

1748

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Uf, mi nikoli nismo imeli toliko kapljic na dan...
Je pa tudi naš je po AD3 imel večkrat drisko in so mu jih zamenjali za D3, ki so zdaj OK.

Tudi mi ne. Pri 9 mes. jih je P predpisala 7, pred tem pa 5.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

17.11.2009, 10:24

clock-img

akin

pencil-img

158

Mi imamo tudi 10 kaplljic na dan od 6 meseca naprej.
Naša je do goste hrane tudi zelo pogosto kakala, ampak dvomim, da je bilo pri nas to dvoje povezano. SIcer ni s tem nič narobe, če nima drugih težav, predlagam pa, da za nekaj dni prekineš s kapljicami, pa oš takoj videla, če je to to.

clock-img

17.11.2009, 13:12

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Naš je prej ko je bil samo na mleku (AM), kakal komaj 1krat na dan, včasih tud po par dni ne. Kar smo začeli z GH pa kaka tud do 4krat na dan. Včasih bolj komaktno, včasih manj. Odvisno kaj je. Nisem pomislna da bi blo s tem kej narobeuser posted image

clock-img

17.11.2009, 16:12

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

hvala punce

naj povem da je bil danes naš kakec že 2x bolj konkretenuser posted image  in da sem izvedela da je driska takrat ko je blato povsem tekoče. Tako kot  bi bila planička polulana le da je druge barveuser posted image . Sem pa danes dala le 7 kapljic AD3user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem