writing-img

frizura za na poroko

clock-img

12.08.2005, 22:01

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Drugo soboto gem na poroko in ne vem kakšno pričesko si naj omislim. Oblečena bom v majčko z dekoltejem, hlače, od nakita pa bom imela večje uhane ter zapestnico, vse v taki nežno oranžni barvi (tak je vzorec na majčki). Lase imam čez sredino hrbta, temne, ravno tako temnejšo polt. Rada bi nekaj posebnega s spuščenimi lasmi, pa nimam nobene ideje. Mi lahko pomagate?:rozica:

clock-img

12.08.2005, 22:06

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Je kakna frizerka tu na RR?:);)

clock-img

12.08.2005, 22:08

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz sem sicer gledala frizure za poroko(čeprav je do takrat še daleč). Jaz bi takrat imela skoraj bolj spuščene, ker mi speti niti ne pašejo. Bom dala slikice v album, pa si lahko pogledaš, če ti je kaj všeč. JE po moje primerno tudi tako. Lp,Mojca:nosecka:

clock-img

12.08.2005, 22:10

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Sta samo dve. Pač s čim drugim spneš. Bom pogledala, če še kaj najdem, pa bom dala zraven. Lp,Mojca:nosecka:

clock-img

12.08.2005, 22:12

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Ta prva mi je všeč:love: SAmo bi za kaj takega ziher mogla it k frizerki:zmeden2:

clock-img

12.08.2005, 22:36

clock-img

smrka

pencil-img

3582

mariposa skodraj si lase in si jih ob strani spni tako da pridejo do izraza ti vecji uhani...

clock-img

12.08.2005, 22:38

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Kakšne kodre imaš v mislihh? Večje ali bolj figaro stil?

clock-img

12.08.2005, 22:42

clock-img

smrka

pencil-img

3582

oboje bi bili cool. Zdaj ce mas ful goste, je mogoce boljse da se nenavijas s figarom, prevec dolgo bi se navijala.

clock-img

12.08.2005, 22:42

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Oprostite da se vmešavam, ampak Mariposa, jaz bi ti predlagala večje kodre.
Vsaj meni je to bolj pri srcu.

lp:)

clock-img

13.08.2005, 00:40

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Lahko ti jih čisto zravna z likalnikom, to je zdaj moderno. Ali pa si omisli kakšne kodre kot ti je ena punca prej že omenila. Lahko pa ti v lase vpne kakšne lepe perlice ali pa počeše na stran in naredi kakšen koder tu pa tam. Nekja posebnega!

Jaz grema nasl. teden na wedding in bom imela najbrž naviklane na velike kodre.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem