writing-img

frizure

clock-img

17.09.2007, 20:59

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Kako se odločiti kakšno frizuro imeti - zelo kratko, srednjo dolžino,.... Imam malceno daljše lase, goste, barva: od blond do rumene/oranže (nimam pojma kakšna barva). Delam na področju financ. Pregledala sem ne vem koliko internetnih strani z slikami pa se ne znam odločiti (sama sebi se zdim smotana).

Ful kratkih frizur mi je všeč - od Alysse Milano, Sharone Stone, Halle Berry,....

clock-img

17.09.2007, 21:01

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz se ponavadi odločim šele pri frizerju, ko malo prelistam kakšen katalog ali po nesvetu frizerja, kaj bi mi najbolj pristajalo k obliki obraza.

clock-img

17.09.2007, 21:21

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Tole je dobra stran:  http://www.makeoversolutions.com/ Registriraj se in pojdi na virtual makeover, vstavi svojo sliko in se sfriziraj, pobarvaj, naredi makeup... Veliko zabave!user posted image
lp,kepica

clock-img

17.09.2007, 21:46

clock-img

gumbek

pencil-img

298

zakaj se ne morem vpisati

Firbec sem!

clock-img

17.09.2007, 21:55

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ali si se poskusila tukaj registrirat? http://www.makeoversolutions.com/account/signup.php Jaz mislim, da bi moralo it brez problemov. Vsaj jaz jih nisem imela.

clock-img

17.09.2007, 22:59

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz se tudi šele pri frizerju odločim.

clock-img

18.09.2007, 07:47

clock-img

amalija

pencil-img

212

JAz navadno pregledam cel kup revij in fotk, nazadnje se pa potem odločim šele pri frizerki. Sam jaz bolj eksperimentiram z barvami kot z obliko. Imam namreč precej neubogljive lase, zato imam večinoma vsaj toliko dolge, da jih lahko spnem v čop.

clock-img

25.09.2007, 21:18

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Kar nekaj let imam čisto kratke lase. Frizerka me pa sama pobarva oz. eksperimentira z barvami na moji glavi. Odločitev o barvi in kako me bo pobarvala prepuščam njej.

clock-img

25.09.2007, 21:25

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Sem pozabila napisat - bila pri frizerju in sem se tam odločila kako in kaj, čeprav sem si naprintala ne vem koliko slik z neta.

Barva je ostala kao 'blond', spredaj imam bolj daljše lase, zadaj pa lepo stopničasto postriženo, tako, da je tudi malo volumna. Zelo zadovoljnauser posted image user posted image - so kratki lasje, ampak ne ultra kratki - ženstveno bi lahko rekla. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem