writing-img

fruchtzwerge

clock-img

10.03.2006, 18:50

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Naša user posted image  je stara 6,5 meseca in ima zelo rada tile fruchtzwerge, vendar nevem če ji lahko dam? Dam ji kaki dve žlici, vendar ona bi več, samo usta odpira! Kaj ji lahko dam več?user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

10.03.2006, 19:00

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Moj je pri štirih mesecih in pol cel teden preživel samo na njih (sva bila v bolnici in ni hotel nič drugega jesti), pa ni bilo nič narobe. So tudi pediatri rekli da ni panike, samo da je.

LP tina

clock-img

10.03.2006, 19:01

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Če je, pa če se ji nobena alergija ni pokazala ji kar dej. Jaz moji dajem že od 6m naprej in jih obožuje.

Lp S

clock-img

10.03.2006, 19:08

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem moji dala pri dobrih 6. mesecih in je bila prvič navdušena nad drugo hrano kot mlekom.user posted image

clock-img

10.03.2006, 20:26

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Uvajaj najprej navaden jogurt oz. skuto, pa ga zamešaj s sadjem.

clock-img

11.03.2006, 11:26

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi naš je zelo nor na Fruchtzwerge. Daj ji kolikor hoče, saj ne bo nič narobe, drugače bi se že pokazalo ... user posted image

clock-img

11.03.2006, 11:38

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Če ni nobenega problema,ali se ji ni pojavila nobena alergija,ji daj.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

11.03.2006, 13:56

clock-img

Barbela

pencil-img

239

Če ni nobene reakcije, ok. Ampak pri nas je bila. Je bil dva dni flekast po hrbtu in rokah. Zdej mu dajem samo navadno skutko s svežim sadjem in ni nič narobe. Pa še to: mislim da sem ga pošteno polomila, ko sem mu ponudila fruchwerge, ker je ena sama kemija. Še danes ne vem kaj mi je bilo. Sploh pa ni težko pripraviti svežega obroka in tudi nič se ne zamudiš. Če smo pa kje, pa poje skuto posebej, babano ali jabolko pa posbej (star je 8 mesecev).
Moje mnenje in ne zamerit.

clock-img

14.03.2006, 11:48

clock-img

Romcka

pencil-img

285

Fruchtzwerge je ZAKON:) se posebej ce gremo kam....doma pa sama pripravim skutko s sadjem:)
cmok
R

clock-img

14.03.2006, 11:54

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Reklama je ocitno naredila svoje. Obstaja kar nekaj skut s sadjem, pa imate (imamo) oprane mozgane s pomocjo reklam.. 

Gospa sem.

clock-img

14.03.2006, 12:05

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Seven, tuki se pa ne strinjam s tabo. Ni vse v reklami.

Meni je npr. pediatrinja iz intenzivnega odd. LJ porodnišnice svetovala, naj Lei dajem Fruhtzwerge, ker so zelo kalorične in jih imajo otroci ponavadi radi. Naša mala princeska je namreč zelo neješča, te skutice ima pa kar rada, včasih mi poje celo 2 na enkrat. Pa istočasno mi je povedala tudi, da je že kar nekaj neješčih nedonošenčkov skoraj samo of Fruhtzwerge skutkah gor zraslo pa so čist zdravi. Jaz pa sem seveda vesela, če mi vsaj to poje.

Mislim, da ni treba vseh "že pripravljenih" mlečnih izdelkov v isti koš metat.

clock-img

14.03.2006, 12:29

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Janeja, meni je pa bodoca pediatrinja povedala, da ravno zaradi teh skutk MASOVNO vozijo otroke v bolnisnico zaradi alergij. Hja, stroka se res ne more zediniti. Pa nejesc otrok je cist nekaj drugega. Si hvalezen ce sploh kaj poje, kaj sele da bi izbiral Te razumem in podpiram.. Ampak vecina otrok pa je normalno jescnih. Govorim za tiste..

Gospa sem.

clock-img

14.03.2006, 21:28

clock-img

Avri

pencil-img

86

Mi smo stari 9,5 m pa še ne vemo kaj je to Fruhtzwerge ali kaj podobnega. Skuta ali navadni jogurt z domačim sadjem pa obožujemo. Seveda je bilo na začetku kar nekaj negodovanja (včasih se pri novem okusu malo zatakne),
zdaj pa pridno vse popapcamo. Vse ob svojem času.
Seveda pa se strinjam, da je z neješčimi otroki drugače.

< Sporočilo je popravil Avri -- 14.3.2006 21:30:53 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem