writing-img

frutki

clock-img

16.11.2008, 20:13

clock-img

alisha_2008

pencil-img

195

mene pa zanima kaksno je vase mnenje o tistih frutkih ki vsebujejo piscancje meso, puranje, goveje.....

ali katera to kupuje?

clock-img

16.11.2008, 20:23

clock-img

Gilo

pencil-img

154

Js jih sicer ne kupujem, baje pa, da ful smrdijo, ko odpreš.

clock-img

16.11.2008, 20:23

clock-img

alisha_2008

pencil-img

195

hehehehe  si morm mislt ja

nevem mal sem skepticna okol teh frutkov...a bi al nebi kuplauser posted image

clock-img

16.11.2008, 20:24

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Meni osebno so bili vsi Frutki zanič. Kadar sem kam šla, sem kupila Hipp (so precej manj sladki) pa še to samo sadne. Probala sem tudi take z mesom (ko smo šli na eno potovanje) in se jih tamal ni niti dotaknil - ga lahko razumem zakaj ne user posted image . Če sem šla kam ven, sem raje že pripravljeno jed dala v "lock and lock" posodico in je blo. V vseh gostilnah so bili tako prijazni, da so mi hrano po potrebi segreli.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

16.11.2008, 20:35

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Samo enkrat sem ga kupila, ko smo nekam šli, pa ga mala ni hotela jesti. Meni je ful smrdel.

clock-img

16.11.2008, 20:54

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Te hrane z mesom in zelenjavo nisem kupovala. Bljek, smrdijo ko user posted image . Ko sem ji jo prvič dala za probat, je ven pljunila in je bilo konec.

clock-img

16.11.2008, 21:06

clock-img

marty5

pencil-img

1570

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Te hrane z mesom in zelenjavo nisem kupovala. Bljek, smrdijo ko user posted image . Ko sem ji jo prvič dala za probat, je ven pljunila in je bilo konec.

Enako - ogabni so user posted image . Pri nas gredo v promet samo sadni občasno. 

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

16.11.2008, 21:10

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Enkrat sem ga kupila,ko je bil starejši sin dojenček, in nikoli več. Ogabno na kvadrat.
Sadni pa so mi ok. In tudi on jih je rad jedel.

clock-img

16.11.2008, 21:24

clock-img

lily975

pencil-img

512

tudi mi smo bolj uporabljali sadne fruteke , mesni so bili neužitni ..Sem pa dala pripravljeno jed v posodico in smo pogreli...

clock-img

16.11.2008, 21:32

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Gilo

se podpišem

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

16.11.2008, 22:13

clock-img

sttj

pencil-img

266

mi smo sadne full jedli,zelenjavni in mesni pa so smrdljivi in ugabni

clock-img

16.11.2008, 22:33

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

IZVIRNO SPOROČILO: Gilo

Podpišem.

clock-img

16.11.2008, 23:34

clock-img

Tende

pencil-img

96

Občasno prakticiramo sadne, ko smo npr. kje na poti, tisti mesni so meni bljak že po vonju, sem ga enkrat kupila, odprla in vrgla v smeti. Se mi je upiralo, da bi ga sama poskusila, kaj šele, da bi ga dala otročku....

clock-img

17.11.2008, 09:48

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Potem smo pa mi očitno velika izjema user posted image .....mali dve sta nori na HIPP - riž-piščanec, ter zelenjava-puran, imata ga raje od vseh sadnih frutkov, pa tud mi prav nič ne smrdi user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

17.11.2008, 10:01

clock-img

ninini

pencil-img

356

Tudi mi kupujemo samo sadne ostali so ogabni.Že meni ful smrdi in tudi dobro ni in si ne predstavljam da bi mogel to jest moj otrok,mu pa že kaj boljšega privoščim-ampak meni so boljši hipove kašice tud ti bolj dolgo počakajo ko jih odpreš

clock-img

17.11.2008, 10:09

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Sadni Fructaluvi frutki niso nikoli smrdeli.
Ostalih nisem kupovala.

clock-img

17.11.2008, 10:17

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Starejšemu sem občasno kupila breskev-riž, zelenjavnega, sicer Hippovega, samo 1x in nikoli več, mesni mi pa tudi na kraj pameti ne pade user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

17.11.2008, 14:16

clock-img

nincha

pencil-img

55

tut moja je pol med tistimi vse jedci:) če gremo kam na potovanje ali smo pa odsotni od doma in štedilnika,ji dam lepo mesno ali zelenjavno hipp kašico pa vse lepo poje..sadnim se pa tut itak ne upira:)

clock-img

17.11.2008, 16:33

clock-img

miškamaška

pencil-img

66

Moj sonček je včeraj prvič (splet okoliščin) jedel frutka s teletino, pa mu je kar šlo. Itak mu gre vse kar je s korenčkomuser posted image . Sadne (breskev, marelica, sliva, jabolko in višnja) pa dodajam v mlečne kašice.

clock-img

17.11.2008, 16:36

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Kupujem samo sadne, mesni pa baje niso dobri.

clock-img

17.11.2008, 22:57

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

jaz sem kupovala samo sadne, sem pa enkrat za hec kupila mesnega v DM (njihova znamka) in je bil presenetljivo dober, eden boljših, ki sem jih probala in tudi dišal je user posted image  ne vem pa če jih imajo pri nas, sem ga kupila v avstriji.

clock-img

17.11.2008, 23:09

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: alisha_2008

mene pa zanima kaksno je vase mnenje o tistih frutkih ki vsebujejo piscancje meso, puranje, goveje.....

ali katera to kupuje?

Sem ga kupila samo 1x, prvič, zadnjič in nikoli več    user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

18.11.2008, 21:31

clock-img

Miska2

pencil-img

75

Tudi mi smo očitno med izjemami - ko kam gremo, user posted image  v času kosila dam pogreto mesno-zelenjavno kašico in jo rade volje poje... mogoče je problem predvsem pri nas, mamicah, ko pravimo, da smrdi, da nam ni všeč itd. - če malčku kašice (ali česarkoli) ne serviramo z veseljem, jo tudi z manjšim veseljem je... LP

clock-img

18.11.2008, 21:37

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Noben ni maral razen sadnih.
Itak so nikakvega okusa samo za bruhat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem