writing-img

fučko...

clock-img

13.01.2009, 18:49

clock-img

Anonimen

ojla,
sem 35.tednov noseča in zadnjih par dni opažam rahle slabosti v želodčku pa sm bl fučko pa mal mi gre na bruhanje pa skoz mam občutek, da mam vročino kt k maš gripo k ti je v ustih vroče...pa si zmerim pa je vse ok...pa neke rdeče pikce kot alergija se mi je pojavila na rokah (če je to kaj povezanouser posted image )...drgač morm povedat, da v celi nosečnosti nisem imela nikakršne slabosti

ma kera kej podobnega?

clock-img

13.01.2009, 19:41

clock-img

detelja

pencil-img

4525

meni so rekli, da imajo nekatere šele ob koncu nosečnosti slabosti, bruhajo....ker jim otrok pritiska na želodec itd...jaz sem sedaj v 27t 4d pa imam tudi vmes občutek, da imam vročno in ko si jo zmerim je vse ok...mogoče so to hormoni...ti pa si itak že pred porodom...povej gin. za te težave pa boš vidla kaj bo rekla...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

13.01.2009, 23:20

clock-img

pokec3609

pencil-img

148

Nočem te strašiti....ampak naša mala je imela tkole po notranji strani pikice, pa tut nč vročine, pa so ji ćez par dni ugotovil, da ima škrlatinko.
Počaki še par dni, pa boš vidla kaj bo nastalo iz tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem