writing-img

ful močne menstruacije

clock-img

07.10.2005, 09:37

clock-img

buča

pencil-img

825

imam zadnje čase.Drugi dan je čisto noro.Sami strdki,ponavadi eden zjutraj nenormalno velik,ko to steče ven in se umijem,je krvavitev ponavadi potem dokaj normalna.Sem g to omenila,da imam po porodu ful močne in velike strdke,pa ni rekla,da bi bilo lahko to kaj narobe...zanima me,kakšne imate vi po porodu menstruacije,jaz sem dobri 2 leti po porodu.....user posted image

clock-img

07.10.2005, 09:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Nism po porodu, ampak mam vseen take.user posted image

clock-img

07.10.2005, 09:49

clock-img

Anonimen

Jaz ima približno iste kot prej, le da ne bolijo. Prej so pa kot user posted image .

clock-img

07.10.2005, 09:53

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

rodila še nisem, tak da glede tega ne vem. sem pa jaz včasih mela take menstruacije, pa še bolelo me je vse ko user posted image , odkar pa jem KT pa mam rahle in popolnoma neboleče

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

07.10.2005, 09:53

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Zmerne in neboleče. Enako kot prej. Edino prva po porodu je bla pa za crknit, bolelo, slabo, ...

clock-img

07.10.2005, 10:11

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Men se je pa umirilo odkar jemljem KT. Na srečo niso več tolk močne, ampak boli pa še vedno tolk, da skor jokam zravnuser posted image

clock-img

07.10.2005, 10:38

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Do 1poroda sem imela močne in boleče men.Potem se je to malo umirilo.Po tadrugem porodu,pa  imam spet močne in boleče menstr..

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

07.10.2005, 11:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.10.2005, 11:23

clock-img

Anonimen

Meni ni noben porod pomagal,da bi bile menstruacije normalne in neboleče,pa čeprav so mi grantirali.
Pri meni sta sedaj kriva dva mijoma.Najbrž jih imam že leta pa noben ni opaziluser posted image

clock-img

07.10.2005, 19:34

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jaz tudi se nisem dorila, imam pa zadnje mesece zelo bolece user posted image . Pa ni bilo tako , prej je samo nekaj spikalo in to je to, sedaj pa me za dva dni skoraj vrze. Pa sem prej mislila, joj, so ene zenske obcutljive, da jih to spravi v posteljo, sedaj pa sama vidim kako.
Ko sem doma pac lezim, ce sem ravno na ta dan v sluzbi, pa vzamem Lekadol in je boljse. Ampak je res obupno kaj mi dela.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.10.2005, 19:35

clock-img

kapica

pencil-img

5103

dorila= rodila user posted image

Sedaj nas je pa pet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem