writing-img

garmin

clock-img

02.12.2007, 13:40

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Pomoč !!!!!
Sem jezna k sam user posted image user posted image user posted image .
Vse sem inštalirala na rač adrio route  vse dela sam na garmina mi jo pa noče prenest kaj naj naredim

clock-img

02.12.2007, 13:58

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Hejla Nea, mene zanima ali imaš skrekano adrio, ker s to se ne da nič!?

clock-img

02.12.2007, 14:12

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Ne adria je original .
Evo tole mi napiše:

There is a problem with Garmin application.Please press the button below to copy the log file to the clip board,then paste it into an e-mail.Send the e mailto Garmin tehnical suport at  techsupp@garmin.com or cll...............

Eror information
APP:MAP SOURCE
AT:12/2/07 12:55:03 PM(UTC)
OS:WIN 32 WINDOWS PLATFORM,MAJOR VERSION 6,MINOR VERSION

clock-img

04.12.2007, 12:32

clock-img

totimato

pencil-img

189

Po sporočilu sodeč ni težava v adriaroutu ampak v map sorcu - program, ki ga dobiš od garmina, za nameščanje in igranje s kartami.

Kako si nameščala? Najprej je map source (oziroma tisto, kaj je prišlo zraven garmina), nato pa adriaroute.
Kateri model garmina imaš?
Povej, ko zaženeš Map Source, ali vidiš karto Slovenije?

Jaz bi odinstaliral map source, si potegnil dol zadnjo verzijo (dobiš jo tukaj: http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=209 ) in jo namestil. Nato namestil adriaroute.

Pozor! Če si Adriaroute že namestila in registrirala je potrebno shraniti (ali si zapisati) ključe, ki ti jih je stvar pokazala. Brez teh ključev, ti karta ne bo delovala. Če jih nimaš, ti lahko napišem postopek, kako jih ustvariti.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem